Ahoj ,to znám ,mám to přesně tak..asi půl roku mě každý!! den bolí hlava ,vzadu ,krk mi někdy úplně ztuhne...ucho mám divně zalehlý ,slyším pískání ,tlak..to se nedá popsat..závratě ,mám jakoby těžkou hlavu ,nemůžu ji pořádně zaklonit ,hned se mi udělá špatně..takže jsem skončila na neurologii ,kde mi udělali veškerý rtg..obou uší ,krku ..magnetická rezonance,EEG...a výsledek ? Přimář se mě zeptal ,zda souhlasím s dlouhodobou léčbou ,třeba rok ,či dva...vůbec jsem nevěděla ,o co jde..souhlasila jsem .když mi bylo řečeno ,že na tenhle typ bolesti hlavy už nezabírají běžná analgetika-já se 4 měsíce cpala ibalginem-,jenže ty léky ,co mi předepsal jsou Antiepileptika! Ale prý to není epilepsie...takže nic neberu ,potíže dál trvají ,i když hlava už tolik nebolí ,jen prostě krční páteř cítím stále ,jak bolí a v hlavě mám divný pocit ,v uchu stále tlak,ale naučila jsem se s tím prostě žít-než brát nějaké léky,kdy si doktoři prostě neví rady ,mám v anamnéze ,že máme v rodině epilepsi ,oni se toho hned chytí..já nemám žádné záchvaty ,jen mě bolí hlava a tuhne krk...taky mám rodinu a 4 měsíce jsem jen ležela-rehabilitace mě to tak zhoršila ,ta jejich manipulace,že jsem skončila na pohotovosti s děsnýma bolestma hlavy-a tam -no ,vždyt se léčíte na rehabilitaci ,ne? Nepomohli mi ,jen píchli Novalgin a poslali domů...až primář ,když jsem k němu na neurologi přišla na kontrolu s těma bolestma hlavy ,mi řekl ,že pokud to bolí tak dlouho ,tak jsem mohla prodělat virový zánět mozku a že mi posílá do nemocnice na lumbálku...ale tu mi nakonec ani nedělali ..nevím ,proč..
Takže tyto potíže jsou prostě běh na dlouhou trat...na ušním mě zjistili na pravém uchu horší slyšitelnost..a ta ušní mě předepsala Lexaurin ,což je na uzkosti..,ale jak si se mi nezmínila ,že jsou návykové..naštěstí jsem brala jen 2 měsíce večer ,abych usnula a neslyšela ten divný zvuk v uchu..,kdo bude chtít ,at mi napíše na .mail [email protected] vděčná za jakoukoli vaši zkušenost..,mně pomáhá jen ležet a podložit si krk ,ale to se nedá stále..
Přidat nový komentář