Inzerce https://www.lekarna.cz/vyprodej-skladu/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=vyprodej-skladu

Potřebuju radu.

Dobrej před necelým mesicem jsem prodelal mononukleozu a jelikoš sem sporotvec i profesionalni tag mam povoleno od lekaře zatež za tři měsíce. Je možne abych do te doby kdyz budu bez nejakych jinych nemoci třeba nejak aspon trošku doma posiloval abych se udržel aspon v nejake kondici a nochabl doma jako nejakej povalec? Jestli se to nebude považovat za fyzickou záteš. Jaterní testy mam v pořádku a chtěl bych začit trošku cvičit. Dekuji za rady Naschle.

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Ta neznámá

Ahoj! Jsem obyčejná holka chodím do bezva třídy kde držíme spolu občas sice přejde nějaká ta hadka ale jinak je to tak moc fajn...Bavím se tam v jedné skupince kluci i holky. Ty mám rada jsou to lidi jako já jenže nedávno jednomu klukovi přišli od kamose fotky moji nahý kamosky. A on to poslal dalšímu klukovi a já nevím jestli ji to mám říct nebo držet slib ze to nikomu neřeknu...Co mám dělat?

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Slzí vám v zimě často oči?

85%
15%
Zatím hlasovalo 60 lidí

Mohlo by vás zajímat

Proč jíst ořechy a v jakém množství?

Mezi tradiční symboly Vánoc patří ořechy. Používají se nejen jako součást cukroví, přírodní dekorace vánočního stolu, ale i jako zdravé mlsání. Mnoho lidí se snaží ořechům vyhýbat kvůli vysokému obsahu tuků, přesto je jejich přínos větší než zápory. Ořechy jsou prospěšné pro zdraví člověka, a neměly by proto chybět ani v běžném jídelníčku.

Zažívací potíže o Vánocích. Pokud už na ně dojde, buďte připraveni!

Zatímco se během roku dokážeme stravovat jakž takž umírněně, o Vánočních svátcích jíme nezdravé jídlo od rána do večera. Kombinace množství cukroví, smažených jídel, chlebíčků a alkoholu nestíhá tělo zpracovávat, z čehož vznikají nejrůznější zažívací potíže, třeba nadýmání, pálení žáhy, zácpa, průjem nebo potíže se žlučníkem.

Krásné Vánoce a pevné zdraví vám přeje Ordinace.cz

Tak opět po roce jsou tady Vánoce - svátky klidu, míru a pohody.

Ostropestřec mariánský - přispívá k ochraně a očistě jater a podporuje trávení

Ostropestřec mariánský je statná bodlákovitá rostlina s červenofialovými květy a tuhými bíle skvrnitými ostnitými listy z jehož semen se získává extrakt silymarin. Silymarin má řadu příznivých účinků, zejména však na správnou funkci jater.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce