Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
V praci mi urvalo 2 články na levém malíčku po zahojení mám nárok na rehabilitaci strašne to bolí
Zdravím po RTG mi lékař zjistil zlomeninu posledního článku 4.prstu na ruce.Prst mi zafixoval do dlahy.Chtěl bych se zeptat jak dlouho se tato zlomenina hojí a zda je možné s ní sportovat (fotbal), nebo to má moc velká rizika? Děkujji
V praci mi urvalo 2 články na levém malíčku po zahojení mám nárok na rehabilitaci strašne to bolí
Ahoj.Chci se zeptat mel nekdo podelnou zlomeninu koncoveho članku prstu?Jak dlouho se to asi leci.Dostal sem hlinikovou dlahu s vystelkou a za 10 dni kontrola.
Dobrý den, zlomila jsem si záprstní kůstku u malíčku. Chci se zeptat, mohu hrát po sundaní sádry (po) v sobotu a v neděli turnaj ve volejbale? Úder “prsty” nebudu používat aby se mi to nezlomilo znovu. Děkuji za odpověď 😊
Ahoj, prala jsem se s bráchou a on mě omylem kopnul velkou silou do prsteníčku na ruce. Zabolelo to celkem hodně (bolí) a je to nateklý modrý a přijde mi že je trochu zkřivený. Je to naraženina nebo zlomenina? Náraz byl kolmo k prstu.
Mám dotaz? Je mi 15 a mám asi zlomený prst na ruce, je fijaloví ze spodu a otec semnou nechce jet do nemocnice. Píšu to 2.6.22 a stalo se mi to 1.6.22. Otec říkal že to nic není. S prstem nemůžu hýbat narovnat ani zohnout, když ho narovnám kost je jak kdyby venku než obvykle a nevím co mám dělat
Přidat nový komentář