ahojte, viete mi poradit ako dlho sa to hoji? mam zlomeny stredny prst na nohe, najprv mi dali chodidlo do sadry (nie ej prst, ten sa veselo hybal dalej), potom mi dali sadru dole a v tej zime ma v jednej nohe bosej (nemala som ani len ponozku, lebo mi nenapadlo, ze takto rychlo zmenia nazor) a druhej obutej poslali o ulicu dalej na rentgen. znova. viete si predstavit, ako verim slovenskemu zdravotnictvu!! nebola som vobec poucena, co mam robit. je to tri tyzdne, cim dalej, tym viac to boli, opucha, kolegyna hovorila, ze jejj sukromny lekar vytahoval niekolkokrat z klbov nejaku tekutinu aby to nepouchlo. takmer vobec nemozem chodit, a nezda sa mi to uplne normalne. po odstraneni sadry mi dali na prst leukoplast, zalepili ho o malicek a ked som niekolkokrat pytala, ci to nezarastie nakrivo, vraveli, ze nie. kedze mi prst pod tym leukoplastom strasne opuchol, dala som to dolu, je krivy, presne tak ako som myslela. neviem, ci este mam ist k inemu lekarovi alebo to nechat tak. predtym som mala zlomeny prst na ruke, nesla som s tym nikam (nedoslo mi, ze je to zlomenina), zarastol nakrivo, ale aspon som na nikoho nebola tak nahnevana
Přidat nový komentář