Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Prosím upravte stránky, aby šly vkládat odkazy na www. děkuji Michal
"Psychosomatické onemocnění z deprese neboli somatická deprese" Takto bylo pojmenováno moje již 5 leté onemocnění chronických bolestí kloubů, které se vyskytlo po ortopedické operaci. Jsem z toho zmatená a nevím, zda je něco takového vůbec možné? Vzpomínám na ty krásné časy, kdy jsem bývala duševně zdravá, bývala jsem tak aktivní. A najednou přišel jeden nebo dva blbí chlapi, a deprese byla na světě, pak přišla ta blbá operace, a je se mnou amen. Cítím se čím dál hůře, léky pomáhají jen trochu. Ráda bych se zeptala, zda někdo něco takového zažil nebo o tom slyšel, a zda je možné, že se takové tělesné onemocnění způsobené psychikou může vůbec někdy vyléčit? Díky za odpovědi.
Ráda bych se s Vámi setkala.Mám po operaci endoprotéz a od roku 2001 mám podobné problémy . POKORNA
Ahoj, psychosomatie je úplně normální věc při depresích, psychika a fyzično jsou vzájemně propojené. Léčím se cca od 15 let na nejdřív deprese, teď na F 603 s doprovází to svalové křeče, malátnosti, bolesti zad a kloubů...přitom mi ortoped nic zásadního nenašel, až v PL nám psycholožka vysvětlila, že tím tělo dává najevo, že něco není v pořádku, ale dá se s tím bojovat, uvolňovat se a relaxovat
Mám psychosomatické onemocnění a to je mi teprve 18. Objevilo se to asi po 3 letech špatného psychického stavu, protože jsem neřešila problémy. Oni ve mě hezky vyhnily a pak přišel zlom když mi řekli že mám epilepsii ( což byl jen špatný posudek lékařky(dnešní lékařství)) No a tak jsem se zhroutila, začaly mi závratě, zhoršený zrak, dušení, stahování hrdla. A ani se nedivím, psychika a tělesný stav těla má k sobě opravdu krátkou cestu. Takže je nejlepší dojít si k psychoterapeutovi.V nejhorším případě léky, ale to je hrozný hnus. :-) Hezký večer
Přidat nový komentář