Dobrý den, jaký slaný roztok se prosím používá do konvičky na výplach nosu? Kupuje se nebo ho můžu vytvořit doma? Děkuji za odpověď
Prosím upravte stránky, aby šly vkládat odkazy na www. děkuji Michal
"Psychosomatické onemocnění z deprese neboli somatická deprese" Takto bylo pojmenováno moje již 5 leté onemocnění chronických bolestí kloubů, které se vyskytlo po ortopedické operaci. Jsem z toho zmatená a nevím, zda je něco takového vůbec možné? Vzpomínám na ty krásné časy, kdy jsem bývala duševně zdravá, bývala jsem tak aktivní. A najednou přišel jeden nebo dva blbí chlapi, a deprese byla na světě, pak přišla ta blbá operace, a je se mnou amen. Cítím se čím dál hůře, léky pomáhají jen trochu. Ráda bych se zeptala, zda někdo něco takového zažil nebo o tom slyšel, a zda je možné, že se takové tělesné onemocnění způsobené psychikou může vůbec někdy vyléčit? Díky za odpovědi.
Ráda bych se s Vámi setkala.Mám po operaci endoprotéz a od roku 2001 mám podobné problémy . POKORNA
Ahoj, psychosomatie je úplně normální věc při depresích, psychika a fyzično jsou vzájemně propojené. Léčím se cca od 15 let na nejdřív deprese, teď na F 603 s doprovází to svalové křeče, malátnosti, bolesti zad a kloubů...přitom mi ortoped nic zásadního nenašel, až v PL nám psycholožka vysvětlila, že tím tělo dává najevo, že něco není v pořádku, ale dá se s tím bojovat, uvolňovat se a relaxovat
Mám psychosomatické onemocnění a to je mi teprve 18. Objevilo se to asi po 3 letech špatného psychického stavu, protože jsem neřešila problémy. Oni ve mě hezky vyhnily a pak přišel zlom když mi řekli že mám epilepsii ( což byl jen špatný posudek lékařky(dnešní lékařství)) No a tak jsem se zhroutila, začaly mi závratě, zhoršený zrak, dušení, stahování hrdla. A ani se nedivím, psychika a tělesný stav těla má k sobě opravdu krátkou cestu. Takže je nejlepší dojít si k psychoterapeutovi.V nejhorším případě léky, ale to je hrozný hnus. :-) Hezký večer
Přidat nový komentář