Dobrý den, jaký slaný roztok se prosím používá do konvičky na výplach nosu? Kupuje se nebo ho můžu vytvořit doma? Děkuji za odpověď
Ukázal jsem svůj OMRON se stabilně 130/80,zbytečné,tak jsem ji dal video.Říkal jsem ji,že je to syndrom bílého pláště,nebylo to chopna pochopit.Léčím se 400mg Argininu(je to minimální dávka,kulturisti berou 1,5gr.),večer na lačno.Po jídlé to nefunguje,zase to leze na horu.Ráno tak 115/75,večer 125/82.Doplňuji vit E,C,B,koenzym,hořčík s vápníkem,zinkem,D a K,vitamin A,selen z česneku.Léčím se sám po hrůzách,kdy jsem byl se 170/115 posílán neurologem a OL půl roku na psychiatrii.Mám z toho zničené zdraví.Česnekem a argininem si zároveň léčím poškozenou paměť,posiluji imunitu,prevence rakoviny,především žaludku,prostaty a střeva,léčí astma(arginin i česnek)prevence cukrovky a nemoci ledvin(hnoje na léčení vys.tlaku s diuretikama,které poškozují ledviny).Vše na ulož to stahuj rapidshare pod NWO.Dvoudenní video s OMRONEM,výsledky preventivek(těch 170/115),články Dr.Matthiase Ratha,články o argininu,česneku,hnůj,co mi byl předepsán,přestože mám 130/80(EGILOK,poškozuje nadledvinky,zhoršuje astma,způsobuje bolesti hlavy,únavu,nevolnost,bolesti břicha,závratě,zrakové poruchy,poruchu spánku,dušnost).
Přidat nový komentář