Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
mam jit na klasickou operaci křečovych žil a jsem po operaci zeleneho zakalu tak mam strach
Dobry den,nevite nekdo o klinice,kde provadeji ambulantni operace krecovych zil proplacenou pojistovnou,pripadne s prijatelnym doplatkem?Diky za radu
Dobrý večer já také mám jít na operaci se žílami.Jsem z Ústí nad Orlicí a u nás na Středisku to dělají.Jedná se o jednodenní chirurgii operace je v narkóze a pak se jede dom.Stojí 8.000,-kčJe to operační řešení metodou RFITT.Zkuste to i vy.-třeba ve vašem okolí to někdo dělá.Hledejte na netu.Já jdu zítra k lékaři a pak snad půjdu na to.Jestli mi to dovolí.Mějte se krásně snad jsem Vám pomohla.
Dobrý večer , mam jít take na klasickou operaci ale bylo mě u mého lékaře doporučen na Vsetíně Mudr.Stupavský ,že provádí ambulantní operace varixu.Když sem tam volala sestra mi říkala ,že si mám vzít pouze kartičku pojištovny a jinak se platí jen reg.poplatky .Tak uvidím teprve tam pojedu.
Přidat nový komentář