Vy jste se zbláznily?? Za DVA měsíce 25 kg, to je o zdraví!!!
Hubněte ale zdravě, pomalu a šetřně,zdraví máte jen jedno!!
Chemikálií máme všude dost, tak proč se ničíte!
Jen změnou stravovacích návyků a dodáním těch správných živin se dostanete ke svému cíli!
Bez diet, bez omezování, ale bez přežírání!
Moje vlastní zkušenost, nedám na ni dopustit. Držím se již třetí rok a vim, že to jde skvěle, jen neco malo změnit v hlave: Byla jsem tlustá (do plavek? Fuj!) unavená,nemocná,po třech dětech, začínající osteoporóza -otoky kolenou a bolesti, nízky tlak od 16 let, gyne potíže, děsná chuť na sladké, 3-4 kávy denně,jarní pylová alergie s pravidelnými návštěvami u alergologa, ten mi řekl,že to mám na doživotně, vyzkoušela jsem všechny blbosti na hubnutí z lékárny (Belasin,Lipoxal,UltraEatenLoo se - reklama Halina Pavlowská),Nefungovalo nic- však to na Halině vidíte! Pak jsem potkala lidi,kteří mi říkali,že změnou stravovacích návyků pomocí programů na přírodní bázi vytvořených lékaři mi pomohou. Druhý den zmizel otok kolena!Světe div se! Do 14 dnů jsem přestala pít kávu. Tělo ji nepotřebovalo!Ohromný příliv energie.Po třech měsících 5 kg dole,po6 měsících 10 kilo dole,tlak 70/120, bez gyne potíží,sladké nemusím,jaro 2007 prověřilo mou alergii,jen kolem mne přešla bez nutnosti navštívit po10 letech alergologa. Postavu mám jako v 17 letech..jupííí! Váhu 59 na 169cm ve 46 letech si skvěle udržuji! To mě přesvědčilo o tom, že budu lidem pomáhat! Vždyť když Vás potkávám na chodníku, tak bych Vám to ráda řekla a poradila Vám. Poradím všem, co to potřebují a jednou provždy chtějí být zdraví, štíhlí a šťastní!! Pište na [email protected]
Přidat nový komentář