Ahoj, nemám žádnou dobrou ani špatnou radu, jen subjektivní zkušenost. Jsem úspěšně ženatý, skoro dospělou dceru, z vnějšího pohledu není nic vyloženě špatně. Remood jsem začal brát před dvěma roky, poté co jsem už nevěděl jak dál. Psychicky na dně, vysokej tlak.To asi znáte. První efekt užívání byl snížená sexuální vzrušivost , nemožnost vyvrcholení, prostě konec. Po souběžném užívání tritica se to trochu zlepšilo. Jinak deprese byly pryč, cítil jsem se jako znovuzrozený, nebo spíš jako poprvé do života probuzený. Tlak jako mimino. Nepředstírané sebevědomí. Fakt dobrý. Asi nejlepší rok života. Pak přišla stagnace. Kromě sexuální nedostatečnosti se mi strašně snadno tvořily modřiny . Vzhledem k tomu že jsem skálolezec - docela problém. Skály dost koušou. Do toho jsem měl stavy , že jsem se probudil mokrej. Nejenže zpocenej, ale evidentně pomočenej. V dětství jsem míval sen , že jsem na záchodě a čůrám, následně se probudil a zjistil , že to byla pouze poloviční pravda. Teď to bylo bez milosrdného snu. Začal jsem se léčit na urologii. Léky pomohly. I když ne na sto procent. S prostatou nic nemám. Vzhledem k věku 46 docela depresivní. Nicméně tento problém nemusí souviset s léčbou remoodem !! Před půlrokem jsem začal po dohodě s psychiatrem snižovat dávky remoodu. Nyní jsem na 5mg denně. Modřinky mě přešly už při 10mg denně. Sex je mnohem lepší. Nicméně 5mg je proti depresi zcela nedostatečná dávka, důsledkem čehož je tento příspěvek. Na téma alkohol můžu říci toto, mám dědičné vlohy pro psychické poruchy nikoliv však pro závislosti. Alkohol piji od 16 let několikrát týdně nebo měsíčně dle chuti, včetně posledních dvou let pod remoodem, triticem, spasmedem a s nedostatečnou sekrecí slinivky břišní ( nejde se o cukrovku, ale o nějaký trávicí enzym). Jaterní testy mám v pořádku, do práce jezdím každý den autem (zásadně střízlivý), nepozoruji žádné změny v reakcích. Konec konců, jak pravil klasik (J.Grossmann&M.Šimek) - alkohol škodí zdraví, znám to na příkladu mého pradědečka, který se uchlastal k smrti ve stopatnácti letech při práci v lomu... Držím všem palce.
Přidat nový komentář