Ahoj lidičky, ráda bych se podělila o zkušenosti s Remoodem, které mám já sama. Remood beru od roku 2007 s přestávkami a musím říct, že je to opravdu dobrý lék. Vždycky když ho začínám znovu brát, mám nějaké vedlejší účinky - záleží jak hodně jsem psychicky hin - pokud můžu hned zezačátku poradit - berte ho vždy se snídaní nikdy ne později a snažte se ho nezapomínat brát, jinak se váš stav zhorší. Jinak je to lék, který opravdu pomáhá a vyvede vás z úzkostí a můžete být v pohodě a to opravdu naprosto. Remood při prvním užívání mi začal zabírat asi 3 týden a úleva se opravdu dostavila. Dávkování - první tři dny půl a pak najet na celej. Já ho beru na panickou ataku, což sou úzkosti, které se mi projevily kvůli problematickému dětství - alkohol v rodině. Třeba mé první nežádoucí účinky - štípání těla a byla jsem jako v ohni, ale alergie to nebyla, napila jsem se a bylo to fuč, musí se na něj hodně pít, taky jsem parkrát ondlela, ale toho se nebojte pokud chcete opravdu žít a být v pohodě, tak tohle vydržíte!!! A moje poslední rada nakonec, při sebemenších potížích si ho běžte nechat hned napsat, samy to nevyřešíte, já se o to snažila a o to horší to pak bylo než my zabral!!!
můj meil je [email protected] tak klidne pisnete kdyby vas neco zajimalo a fakt se nebojte je nas s takovymi problemy spoustu, ja uz to ted taky beru jinak, ikdyz se stim smirit neni lehke.
Přidat nový komentář