Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Doplňuji jméno, nevšimla jsem si, že u "nových" témat se jméno nezobrazí....
Prevence je (nebo by měla být) základem všech oborů medicíny. Stomatologie funguje i u nás na úrovni prevence - od roku 1999, kdy absolvovaly první dentální hygienistky v ČR. Jejich práce spočívá v léčebně-preventivní péči o klienty, kteří si uvědomují sílu a váhu takové péče, která je uchrání od bolestí, nutného drahého ošetření a komplikací po výkonech. Nepříjemné důsledky slabé péče nejsou jen zdravotní, ale i pracovní a společenské! Péčí dentální hygienistky ušetříte nejen peníze, ale také čas.Pokud máte nějaké konkrétní dotazy, volejte 728510188, nebo zadejte mé jméno do vyhledavače.
Na dentální hygienu chodím na doporučení své zubařky a určitě to má hodně do sebe. Když pominu bělejší zuby (estetika), tak určitě zmizel i zápach z úst a ušetřil jsem si hodně potenciálních problémů u normální zubařky. Na některé kazy pod zubním kamenem můžete přijít až pozdě a zbytečně máte o zábavu postaráno. O případné parodontóze ani nemluvě... Důležité je hlavně pořádně čistit, dřív jsem měl dojem, že nejlepší je trvdý kartáček, ale hygienistka mi naopak na moje zuby vnutila ultrajemný Curaprox. Původně jsem je kupoval přímo v ordinaci, ale byla na nich trošku nezdravá marže, tak je teď kupuju online na http://onlinelekarna.com/curaprox-kartacky Přes hrůzu ze zubařů a citlivost zubů jsem teď konečně docela spokojený, za poslední rok a půl nic, takže paráda :)
Také chodím na dentální hygienu a pomůže to strašně moc. U zubů je prevence vážně důležitá. Chodím už druhým rokem na kliniku GHC v Praze a jsem nadšená. Přístup lékařů, celkový komfort a chování k pacientům je skvělý. Vážně doporučuji dentální hygienu nezanedbávat!
Přidat nový komentář