Dobrý deň, môže mi niekto prosím vás poradiť. Môj 12ročný syn, má posledné 3mesiace problém,ktorý neviem identifikovať. Zničoho nič ho začne bolieť v pravom podbrušku a nie je to len tak nejaká bolesť. On sa vála po zemi a strašne plače od bolesti. Keď sme sním boli prvýkrat v nemocnici, tak to uzavreli ako zastavené vetry, pichli mu do zadku nejakú trubičku a bolo. Za týždeň sa mu bolesť vrátila, tak sme skončili zase v nemocnici. Tentokrát mu už dali niečo aj proti bolesti a urobili mu klystír formou infúzie (klyzma) a pustili nás domov. Synovi sa uľavilo, ale cca za mesiac sa mu to znova zopakovalo, tentokrat si ho tam nechali aj na noc na pozorovanie samozrejme zase mu spravili klystír(klyzmu), rano uz mohol ísť domov. No a za 5tyždňov sa mu to zase zopakovalo, každý krát má tie bolesti silnejšieho rozsahu. Teraz sme tam boli pred týždňom, v nemocnici mu urobili uz aj rontgen, ale snímok bol celý biely, že zaplynovany aj sme boli na sone brucha a stále nič. Ja sa bojím, že ma niečo s črevami, keďže sa mu stolica za nejaký čas nahromadí na jednom mieste a on dostane nenormálne krčovité bolesti. Lekári z nemocnice mu povedali, že má veľa piť a pravidelne chodiť na záchod, ale to všetko robí. A že má držať dietu, jesť vlákninové potraviny a piť kefír a pod. Lenže mne sa stále nedostalo odpovede, že prečo sa mu toto všetko začalo diať, veď do 11tich rokov jedol hocičo a nikdy nemal takéto problémy. Na záchod chodí pravidelne aj pije dostatočne. Nikto ale nerieši, že z čoho to má, Určite to musí mať nejaky dôvod. Strašne sa o neho bojím. Každý deň, keď zaspávam, tak čakám kedy ho zase počujem plakať, že má bolesti. Som úplne zúfalá..... Nemohol by to byť aj chronický zápal slepého čreva?
Za odpoveď velmi pekne ďakujem.
Přidat nový komentář