Dobrý den, jaký slaný roztok se prosím používá do konvičky na výplach nosu? Kupuje se nebo ho můžu vytvořit doma? Děkuji za odpověď
Je mi 19 a myslím že asi trpím depresí.Víte dřív mě bavilo malování a kreslení moje výtvory byly zajímavé.Myslím že to začlo po sebevraždě mého táty.Bylo mi necelých 15.Pak asi o 4 roky potom mi umřel i děda.Byla sem na vše úplně sama ve škole mi má tenkrát dobrá kamarádka s úsměvem řekla:To nic mě umřel pes.To mě srazilo na kolena.Jsem těžký dislektik a diskalkulik a ve škole nam říkali debilové a kuli nám učitelé nechtěli chodit na hodiny výuky.A tak jsem musela opakovat.Bylo to kruté celé 3 roky byl den co den pro mě utrpení. Jsem na střední ale kuli velmi špatnému kolektivu který mě 3 roky jen využívá jsem chtěla něco udělat.Bála sem se chodit do školy né kuli fyzickému násilí ale kuli tlaku který na mě byl dělán.Říkala jsem to ředitelce ale řekla nojo no to je hold smůla.Posílala jsem i dopis od psycholožky kde se píše že nejsem momentálně schopná docházet do školy.Ale oni dopis stratily a žádali o vysvětlení, po měsíci ho teprv našli.Přehazují si mě jak horký brambor od jedné psycholožce ke druhé ale jen jedna mi momohla ale rodina si to asi už nepřála abch docházela tak jsem šla jinam.Tam mě vyslechne ale neřekne mi co a jak se mám zachovat když se objeví problém atd.A když už potřebuje odejít tak mě přerušuje a nemůžu pořádně říct co mě trápí.Nemám žádné kamarády nevím jak je to možné ale kamarádi mě využívali ve svůj prospěch a to mě bylo moc líto.Pořád si říkám je to jen má vyna že to tak dopadlo.Má teta a babi mě nechápou a myslí si že lžu že to neni pravda.Je mi z toho smutno kolikrát jsem si říkala beze mě se tady budou mít líp.
Přidat nový komentář