Inzerce https://www.lekarna.cz/potraviny-pro-zdravi/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=potraviny-pro-zdravi

Glukosamin

Osteoartróza vznikající v důsledku opotřebení kloubní chrupavky sužuje mnoho starších osob ale i poměrně mladých sportovců. více ...

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Vinka

Glukosamin je hodně důležitý pro klouby ne? To mají snad všechny přípravky.

Anna

No já po špatných zkušenostech už zkoumám etikety, aby tam toho bylo co nejvíc.

Anna

Proti zánětu? To mají nějaké jiné složení..

Lenka.Z

Máte někdo zkušenost s glukosaminem na klouby? Poslední dobou mě pobolívají kolena a cítím, že už nejsou tak pohyblivá jako dřív. Četla jsem, že glukosamin by mohl pomoct s regenerací chrupavky a zmírněním bolesti, ale zajímalo by mě, jestli to fakt funguje. Pomohl vám? Za jak dlouho jste začali cítit nějakou změnu? A v jaké formě jste ho brali – spíš prášky, nebo nějaký komplex s dalšími látkami?

Jiří Kysela

Jo, s glukosaminem zkušenost mám. Taky mě začaly bolet kolena, hlavně při delší chůzi nebo do schodů. Začal jsem brát výživu Zlatý muflon, kde je glukosamin v kombinaci s chondroitinem, MSM a kolagenem – všechno v kapslích. Beru to pravidelně už pár měsíců a musím říct, že tak po 4–6 týdnech jsem cítil, že jsou kolena méně zatuhlá a míň bolí. Není to zázrak přes noc, ale jako podpora kloubů to podle mě fakt funguje, hlavně když to bereš dlouhodobě.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce https://www.lekarna.cz/zdravotni-pojistovny/?utm_source=ordinace&utm_medium=square&utm_campaign=zdravotni-pojistovny

Anketní otázka

Jíte vejce každý den?

24%
76%
Zatím hlasovalo 92 lidí

Mohlo by vás zajímat

Křečové žíly trápí ženy i muže. Prevencí je žilní gymnastika

Křečové žíly neboli varixy trápí až 40 procent žen a 20 procent mužů. Z 90 procent jsou dědičné, objevit se ale mohou v souvislosti s hormonálními změnami, špatným životním stylem nebo věkem. Existuje několik rad, jak křečovým žílám předcházet. Mezi méně známé patří žilní gymnastika.

Rakovina plic: Rozdíl mezi stadii je dramatický

Prognóza pacientů s rakovinou plic závisí především na tom, v jakém stadiu je nádor odhalen. Díky moderní diagnostice a personalizované léčbě mají pacienti s časným nálezem výrazně vyšší šanci na uzdravení.

Oční alergie: Co dělat, když se objeví?

Jaro přináší nejen slunečné dny, ale také pylovou sezónu, která se stává noční můrou pro miliony lidí trpících sezónní oční alergií.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce