Trápí vás střevní potíže, nadýmání nebo křeče v břiše? Možná patříte mezi 13 % české populace, jež se potýká se syndromem dráždivého tračníku neboli IBS. Na první pohled nenápadné projevy jsou často zaměňovány za běžné zažívací problémy, které časem zkrátka odezní. Ve skutečnosti však syndrom může přetrvávat celé roky a výrazně ovlivňovat kvalitu života – od každodenního fungování až po psychickou pohodu.
Dnes je to 16dní co nekouřím!!!Začala jsem s nikotinovými náplastmi a 10den jsem zjistila,že jsem náplast zapoměla nalepit tak už jsem 6den bez nich...jde to,nejvíce mi pomohli v tom,že jsem se už celkem naučila žít bez cigarety,ale samozřejmě některé dny si ani nevzpomenu a jiné jsem v depresy protože ta mtška se mi vrtá do hlavy každých 10minut.Jsem odhodlaná si už nikdy nezapálit.Nejvíce mě mrzí,že ani v těhotenství jsem nepřestala kouřit.Mám naštěstí zdravé dcerky ale ta maličká je uplakaná tak jí nosím v šátku...u kočárku někde za rohem jsem si ještě zakouřila,ale s miminem v šátku to bych nikdy neudělala a taky jsem se rozhodla žít ekologicky...začala jsem tím,že jsem přestala kouřit,malé nasadila látkové pleny třídím odpad.Mám sen a to je moje největší motivace ....peníze co jsem měsíčně prokouřila je hypotéka na baráček....a když přestane kouřit i manžel a že to plánuje tak budu žít konečně tak jak o tom sním.....vesnická usedlost,zvířátka velká zahrada........tak zdar nekouření
Přidat nový komentář