Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Dnes je to 16dní co nekouřím!!!Začala jsem s nikotinovými náplastmi a 10den jsem zjistila,že jsem náplast zapoměla nalepit tak už jsem 6den bez nich...jde to,nejvíce mi pomohli v tom,že jsem se už celkem naučila žít bez cigarety,ale samozřejmě některé dny si ani nevzpomenu a jiné jsem v depresy protože ta mtška se mi vrtá do hlavy každých 10minut.Jsem odhodlaná si už nikdy nezapálit.Nejvíce mě mrzí,že ani v těhotenství jsem nepřestala kouřit.Mám naštěstí zdravé dcerky ale ta maličká je uplakaná tak jí nosím v šátku...u kočárku někde za rohem jsem si ještě zakouřila,ale s miminem v šátku to bych nikdy neudělala a taky jsem se rozhodla žít ekologicky...začala jsem tím,že jsem přestala kouřit,malé nasadila látkové pleny třídím odpad.Mám sen a to je moje největší motivace ....peníze co jsem měsíčně prokouřila je hypotéka na baráček....a když přestane kouřit i manžel a že to plánuje tak budu žít konečně tak jak o tom sním.....vesnická usedlost,zvířátka velká zahrada........tak zdar nekouření
Přidat nový komentář