Dobrý den, mám problém s olupováním kůže na chodidlech, nejčastěji mezi prsty. Doporučíte mi nějaký krém?
Kompletní zastření levé čelní dutiny s denzitou kolem 20-30Hj.nález svědčí nejspíše pro slizniční změny,nelze vyloučit ani tekutinu.Co s tím?
Vyšetření nosních dutin je soubor jednotlivých úkonů, které pomáhají lékaři odhalit příčinu Vašich potíží vycházející z nosních dutin. Nosní dutiny jsou tvořeny nosním vchodem, nosní přepážkou a vlastním prostorem dutin, rozděleným na horní, střední a dolní část. více ...
Kompletní zastření levé čelní dutiny s denzitou kolem 20-30Hj.nález svědčí nejspíše pro slizniční změny,nelze vyloučit ani tekutinu.Co s tím?
mam v podstate porad ucnej nos, zmena prostredi, teplota, aramaticke vune, papirove kapestnicky, klimatizace, cigarety, mozna prach... to vse mi kazi denni naladu, nekdy nadreherne dycham, ale nekdy se kvuli tomu budim. Trva asi 3 tydny, Doktor nepripada v uvahu jsem zahranici. Prosim poradte. Dekuji
mam v podstate porad ucnej nos, zmena prostredi, teplota, aramaticke vune, papirove kapestnicky, klimatizace, cigarety, mozna prach... to vse mi kazi denni naladu, nekdy nadreherne dycham, ale nekdy se kvuli tomu budim. Trva asi 3 tydny, Doktor nepripada v uvahu jsem zahranici. Prosim poradte. Dekuji
mam podobne problemy, chce to vyšetrenie orl, možno sa ti vytvorila aj alergia na prach roztoče alebo pod., alergie vznikaju u človeka v akomkolvek veku, ak ale momentálne nemožeš sa dostavt k lekarovi,može ti pomoct nosný sprej vincentka, alebo su aj nosné spreje ktoré obshujú morské soli a pod. s tzv. ostomickým účinkom t.j. vedú k potlačeniu zdurení nos. sliznice sú na prírodnej báze a možu sa užívat dlhodobo porad sa v lekárni. Sú to spreje napr . Physiomer, Mar ai.
Přidat nový komentář