Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Zdravim věechny nekuřáky a všechny odhodlné kuřáky. Kdo ještě váhá s užíváním Champixu, neváhejte, ohromě pomáhá. Po 10-ti dnech mi cigarety samy od sebe přestávaly chutnat a dnes je to tři týdny, co nekouřím. Kouřil jsem až 30 kousků. Pohybuji se v kuřáckém prostředí a, světe div se, nemám na cigaretu chuť. Spíš jsem zjistil, že když pracovní tempo zpomalí, dal bych si jedno, ale to kvůli té náladě. Cigaretu jsem měl spojenou s pohodovou chvilkou. Ale k překonání této chvilky stačí 5-10 minutek a je po všem. Vedlejší účinky Champixu jsou přesně podle letáku, častější bolesti hlavy, plynatost (opravdu odně), trávicí potíže a dokonce jsem získal jskousi alergii na deodoranty. Ihned po aplikaci mi zarudne kůže a začne svědět až bolet. Ale to lehce překonám, lepší je nekouřit. Jen se chci zeptat, máte již někdo zkušenosti se situací po vysazení Champixu? Přichází abstinenční příznaky? Nerad bych se stal na Champixu závislý :)))
Přidat nový komentář