Lidi klid, znám ho od roku 2008. A vím co je zač. Jen sem chtěl vědět do jaké míry je to tu proti blbému, jako účetní Fantozzi, a nezničitelnému jako Chuck Norris, chráněno někým z vrchu. A mohu vás ujistit, že to tu pročítá několikrát denně, celou dobu co si myslíte, že je od něho klid, prostě v jednom kuse. Jenom šmejdí, jestli ho někdo nejmenuje a pak hned útočí. V poslední době už se ani nemusí jmenovat.
Opravdu nemám potřebu se s někým dohadovat, jak někteří odvozují. Asi neznají buď ani jednoho, nebo oba aktéry.
O víkendech by měl být klid, to je doma.
Megane, všimni si, že já nejmenoval, autocenzůra :-D To uvidíš v pondělí to tóčo.
Až se naštvu, a to sem holubičí povaha, tak napíšu na ty vyšší místa. Stejně jako jinde, nedostane už možnost, sem psát. Třeba to bude mít nějaký výsledek, když psát sem a "nahlásit" nefunguje. Lepšit se to s ním určitě nebude. A kdo má snášet ty jeho návaly? Nám to už nic neřekne, ale je tu dost lidí co sem přijdou poprvé a nestačí se divit. Na ostatních serverech nás tu mají skoro za "chudinky oběti", nejsme tu tak militantní jako jinde. Řekl bych, že to tak má být, a musí to tak být. Nejhorší při odvykání je srážka s blbcem, mám zažito (2007). Prostě to nechce žádné nervy a klídek. Vlastně ideální způsob života :-D
Jinak už mám něco přes 70, a z jistých důvodu, začínám brát ráno a večer po půlce zobu.
Zdravím jak Tebe, tak všechny nehádavé lidi, a opravdu, vím že nekouříte, jen tak dál.
Přidat nový komentář