Dobrý den, jaký slaný roztok se prosím používá do konvičky na výplach nosu? Kupuje se nebo ho můžu vytvořit doma? Děkuji za odpověď
Rýmu pětkrát v roce považujete za extrém? Tak to ještě nejste já. Trápí mě celoročně - ať je zima nebo léto!
Jak je možné, že někdo má pětkrát do roka rýmu a druhý neonemocní ani v době chřipkové epidemie? více ...
Rýmu pětkrát v roce považujete za extrém? Tak to ještě nejste já. Trápí mě celoročně - ať je zima nebo léto!
Nejlépe zajít na alergologii.tam zařídí všechna potřebná vyšetření a následná léčba. Určitě obvod. nebo závod. lékaře požádejte o doporučení. neradi ho dávají, trvejte na tom.Objednací lhůty jsou dlouhé.Imunitu můžete začít posilovat sami: pomalým ,ale postup, otužováním, proplachováním nosu slanou, převařenou vodou,popř. klokt. slané vody a některé jogínské praktiky jsou vhodné.Konzumace česneku, cibule, medu, citrus. plody apod.
Imunitu nejlepe posila slivovicka:o) Min radikalni jsou pak doplnky stravy jako Preventan, na ten nedam dopustit.
Já dostala loni od ježíška Bion3, který kombinuje vitamíny s probiotiky. Letos to kupujii celé rodině, je to super doplněk :)
Přidat nový komentář