Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Možná jde o velkou míru hormonů, také se s tím potýkám a ještě výraznou celulitidou. Nevíte si s tím rady?
Během tří měsíců u mě došlo k nárůstu váhy 62kg na 94kg,je mi 39 let,měřím 176cm a nikdy jsem s váhou problémy neměla.Ani v rodině není nikdo,kdo by nadváhou trpěl,nezměnila jsem stravovací návyky,nejsem nemocná.Alespoň ne tak,abych nemoc pociťovala.Jediné,co snad nějaké onemocnění naznačuje je právě počátek toho nárůstu hmotnosti,kdy mi otekly chodidla,jako by byly nacucané vodou.A pak následovalo to zvyšování váhy,a to takovou rychlostí,že jsem se cítila oteklá celá a nevěnovala jsem už nohám pozornost.Nebyla jsem u žádného lékaře,a nevím,co si počít.Jsou to již 3 roky a pořád jsem jen čekala,že tak,jak to přišlo,to odejde.Ale ten stav se vůbec nemění.Váha se mi zastavila kolem těch 94kg a konec.Diety jsem žádné nekoušela,ani sport,žiju stejným stylem,jako dřív.Může mi někdo pomoci či poradit,co to způsobilo nebo co se mnou je?
Přidat nový komentář