Ahoj. Jsem diabetička 23 let, ted je mi skoro 25. Mám nejen cukrovku 1.typ,ale také epilepsii, špatnou štítnou žlázu...vysoký nitrooční tlak, diabetickou neuropatii. Ted i vysoký kreví tlak. Hrozně moc bych miminko chtěla...když se zeptám doktora nebo jen hodím řeč snějakou sestřičkou, protočí se jim panenky a prý si dost troufám. Já bych miminko chtěla za každou cenu, ač ho samozřejmě nechci ohrozit...to dokážu jedině tak, že těhotenství budu plánovat, hlídat se...a co se epilepsie týče, musím kompletně vysadit a pozměnit léky. Můj přítel se bojí, nechtěl by o mě přijít...Možná jsme bláhová, ale... Doktor mi řekl, ten glykovaný jsem měla taky okolo šesti, že by byl nižší lepší...Diabetičky, se kterýma jsem se setkala, měly okolo 3, mě to přijde málo :-o. Důležité je taky to, aby byly v pořádku ledviny, tedy udělat potřebné testy...Srovnaná hladina cukru je podle mě při diabetu tím klíčovým kritériem pokud chce člověk miminko. Já mám ted pumpu,cukr mi klesl...Ted je jen otázka,jestli to po tolika letech s cukrovkou nebude větší problém než jsme myslela...Hodně štěstí Petře. Tereza
Přidat nový komentář