Kolik lidí tady,nejí maso?
Přibližně před hodinou · To se mi líbí · Přidat komentář
Michal Tessi Ty chceš aby lidi nejedli maso? To je jako kdybys chtěl aby tygr začal jíst zeleninu s ovocem...
Přibližně před hodinou · To se mi líbí
Jan Mikulka tygr je masožravec,člověk není,a pokud by sme jedli to co si v přírodě ulovíme-super,ale nejde aby se plodili bytosti k tomu že je jediná bytost na zemi sní.
Jan Mikulka Chtěl by si se narodit proto aby tě vykrmili a snědli?
Michal Tessi no asi by mi to vadilo ale co no, každej se ňák narodí, jeden se narodí bohatejm lidem druhej bezdomovcům, prostě už to tak chodí no...
Ondrej Vicanek připadne mi nechutné jíst něco , co celý život žije ve svých výkalech a kdyz to zabijou tak za dve hodiny uz zacinaji hnilobne procesy pracovat ,,,ale az za nekolik dnu se to dostane k tobe na talíř .... dobrou chut :) dáte si nekdo mrtvolku ještě ? :)
Před 59 minutami · To se mi líbí
Ondrej Vicanek pokud človek pochazi z opice , nemúže byt všežravec ! ! ! vzdyt opice taky neni všežravec a vubec kdoto jako určuje kdo je masožravec a kdo bíložravec !
Před 58 minutami · To se mi líbí
Michal Tessi tyanosaurus rex je z obyčejného jednobuněčného prvoka, myslíž že prvok byl masožravec???
Před 53 minutami · To se mi líbí
Ondrej Vicanek jo ale mysliš ze by taranosaurovy stačilo žvýkat přesličky ? ? ? asi ne ,,,,ja vim že evoluce vsechno zmeni , ale človek by něměl jíst jine bytosti.vzdy je jiná možnost !
Před 49 minutami · To se mi líbí
Michal Tessi ano jiná možnost je, mě třeba hrozně vadí jíst zeleninu s ovocem, věřim že mají svoji duši. No ale něco jíst musim, tak proč ne maso?
Před 48 minutami · To se mi líbí
Radek Gomola A jak si chces doplnovat zivocisne bilkoviny ktere jsou stavebnim zakladem nasezeho tela? ty specialni bilkoviny ktere jsou jenom v mase, soja takovehle bilkoviny neobsahuje, a cpat do sebe nejake doplnky stravy jenom protoze v ni nec chybi...
Zobrazit více
Před 43 minutami · To se mi líbí · 2 lidem
Radek Gomola mimochodem tim jsem nechtel napadat neci presvedceni, toto je ciste muj soukromy nazor ;)
Před 42 minutami · To se mi líbí
Ondrej Vicanek radši zdechnu ale s čistou karmou :)
Před 41 minutami · To se mi líbí
Jan Mikulka sice sem ještě nesnídal,ale rád zachráním pár tel,jak se to určuje,asi jako když se do auta nalije jiný benzín,nebo voda místo něj,jinak opice není člověk.Maso je jen jeden produkt-špatný pro člověka,nechci menovat co vše krom masa se dá jíst.
Před 40 minutami · To se mi líbí
Radek Gomola A nekazi karmu treba i alkohol? je sice dokazano ze i zvirata se nejakym zpusobem snzi konzumovat alkohol nebo spise zkvasene ovoce, ale myslim ze neco co telo ze vnitr v podstate rozezira - odumiraji mozove bunky, jatra i ledviny dostavaji poradne zabrat, protoze divte se alkohol je vlastne jed a je pro telo toxicky. Co treba marihuana, koureni to urcite karme taky neprospiva - pochybuju ze by karmu delalo cistsi neco co telu ublizuje.
Před 38 minutami · To se mi líbí
Ondrej Vicanek tu opici jsem tam bouchnul pač tam nekdo vytahoval darvinovu teorii evoluce ,,,, :) ale bůch ví jak to bylo :D
Jan Mikulka tak k té karmě to určitě směřuje,slyšely ste o tom jak sou zvířata moc virově nakažená a že je toho moc všude,německo,česko,to je maso.
Ondrej Vicanek se pozná kdo byl nekdy v živote na jatkách :)
Před 36 minutami · To se mi líbí
Radek Gomola Honzo ale to se bavis uz o trochu necem jinem - to uz pak nejde o litost a soucit se zvirany jak puvodne vegetarianstvi zacinalo ale o cistou vypocitavost z bazne nakazeni se virem prenasenym ve zvirecim mase
Jan Mikulka super, a proč se pojídáme?
Jan Mikulka Rade,jak by ses bránil,bez násilí?
Před 34 minutami · To se mi líbí
Radek Gomola protoze kanibalstvi bylo postaveno mimo zakon a stalo se socialnim tabu - ale i tak proc porad jeste nektere kmeny piji lidskou krev, pojidaji lidska srdce i maso? Nebude to treba tim ze aniz by si to uvedomovali tak v lidskem tele je tolik...
Zobrazit více
Před 32 minutami · To se mi líbí
Radek Gomola Divej vim k cemu smerujes - metody ziskavani masa neuznavam, ale neprestanu ho proto jist....
Před 31 minutami · To se mi líbí
Radek Gomola A osobne jsem treba sice nebyl na jatkach ale zazil jsem u nas nekolik zabijacek a i kdyz se mi z toho delalo zle tak vim ze klobasy mi chutnaly....
Před 30 minutami · To se mi líbí
Jan Mikulka Tomu se říká vývoj,proč a proč,proč dělat to když už se to tak dělat nemá,maso vubec pro člověka energeticky nemá výhody,je to právě naopak,ti kteří nejí maso mají třikrát více energie.Moc energie se spotřebuje tím že maso se musí v tělě rozložit atd.
Před 27 minutami · To se mi líbí
Radek Gomola Jo s tim souhlasim - na oddeleni danych bilkovin a tuku je zapotrebi spousta energie, proto jsem nikde nerikal ze se citis nabity energii ale ze te to posili, coz nemuzes poprit jelikoz dane bilkoviny pomahaji pri rustu svalu, tuk se da ziskavat z rostlin takze ten klidne nahradis, ale co ti zvysi svalovou hmotu?
Před 24 minutami · To se mi líbí
Jan Mikulka jestli vám nestačí,to co jsme tu psali, a stále se chcete poučovat?Napíšu sem snad něco,co vás přesvědčí,ne to nemusím,to je snad jasné,a hodně štěstí.
Před 24 minutami · To se mi líbí
Ondrej Vicanek to víš jendo lidé jí maso aby byli silní jako ti kulturistio v televizi ;)
Před 20 minutami · To se mi líbí
Michal Tessi no řikejte kdokoliv cokoliv, ovárek s klobásou si prostě neupřu...
Před 20 minutami · To se mi líbí
Jan Mikulka svalová hmota,svalovou hmotu ti zvýší to že se na ni budeš při cvičení soustředit,po tréninku ji necháš odpočinout,dáš si čisté bílkoviny,dáš si kvalitní sacharidy,dobrá bílkovina rostliného puvodu je,je jich moc.Jak tělo se muže soustředit na vývoj svalu,když ty svaly musí v těle,ničit.
Před 19 minutami · To se mi líbí
Radek Gomola tak diskuze je o tom aby kazda strana pouzila nejake sve argumenty - je sice velmi nepravdepodobne aby jedna strana presvedcila druhou, ja te taky urcite nepresvedcim aby jsi jedl maso, ale aspon se jedna strana od druhe pouci - v podstate ...
Zobrazit více
Před 16 minutami · To se mi líbí
Radek Gomola http://www.ordinace.cz/clanek/vegetarianstvi-ano-ci-ne/
necetl jsem to cele poradne ale je tam odsek o tech rostlinnych bilkovinach a rozdilu mezi zivocisnymi a rostlinnymi bilkovinami.
Před 13 minutami · To se mi líbí
Jan Mikulka ano,obrovské množství naší potravy jde pro zvířata,kdyby se jimi nevykrmovala zvířata,pro celí svět by bylo mnoho potravy.
Před 12 minutami · To se mi líbí
Radek Gomola Na druhou stranu souhlasim s tebou ze "plozeni" zvirat k tomu aby vyrostly v hroznych podminkach a nakonec byly zabity na jatkach je docela hnus, ale v tuto chvili neni jiny zpusob jak to maso vytvaret - lovem to uz neni mozne kdyby 10mil lidi z CR slo lovit tak asi nakonec budou lovit jen sebe navzajem protoze by byly vsechna zvirata hodne rychle pryc. A zase tu pak vyvzdava otazka jak bys chtel uzivit tolik lidi kdyz pocet lidi na planete ma zacit vzrustat skoro exponencialne
Před 9 minutami · To se mi líbí
Radek Gomola myslis ze by to stacilo? a co potom vsechny ty vitaminy v mase? chemicky je nahrazovat? navic v tom odkaze pekne vysvetluji ze ty aminokyseliny z zivocisnych bilkovin clovek potrebuje.... ty nemas cim nahradit
Před 7 minutami · To se mi líbí
Jan Mikulka aminokyseliny,že by jinde nebyly,aže sou v mase ty nejlepší,že bych nad tým přemýšlel?vitamíny v mase,sem rád že se bavím.Dobře my,nebo já?
Před 4 minutami ·
Přidat nový komentář