Játra jsou jedním z nejdůležitějších orgánů v našem těle. Plní mnoho klíčových funkcí, jako je detoxikace, metabolismus či ukládání živin. Když jsou játra zdravá a nebolí nás, obvykle na ně vůbec nemyslíme. Jejich nesprávné fungování však může mít vážné důsledky pro naše celkové zdraví. Nemocná játra se ovšem dlouho neprojevují, proto je dobré vědět, jaké jsou příznaky, které nás na možné problémy s játry upozorňují.
Přestal jsem kouřit ze dne na den a jde to!Dokonce jsem si koupil žvýkačky a inhalátor. Kouřil jsem asi 15 let 20-25 cigaret deně, což není málo. Myslel jsem si, že to po svých předcházejících nepodařených pokusech, zase nezvládnu a ejhle.Zjistil jsem, že to jde a dokonce jsem nepoužil ani žvýkačky.Inhalátor použiji sem tam v práci. Myslím si, že je to opravdu hodně o psychice a o zázemí které člověk má. Každopádně je super mít vedle sebe někoho, kdo Vás podpoří. A taky najít si jeden pádný důvod proč toho nechat a proč zrovná Vám, za to stojí přestat. Každopádně držím všem palce.Ještě z toho taky nejsem úplně venku ALE JDE TO !!!! Hodně štěstí.Keča.
Přidat nový komentář