CO JE PRAVDY NA TOM,ŽE PŘI UŽÍVÁNÍ PENICILINU NESMÍ,NEBO NEMĚL BY PACIENT CHODIT NA SLUNCE? DÍKY
Inzerce
Odpovědi
Lucie
7x
Na těle by se vám mohly objevit pigmentové skvrny.
Honza
67x
Dobrý den slyšel jsem,že na penicilin se nesmí jíst mléčný výrobky a pít mléko co je na tom pravdy děkuji za odpověď
M
3x
Může se když máme píchanej penicilín kouřit?
Nikola
2x
s penicilem se na slunko může chodit ale né se opalovat s antibiotiky by to bylo horší..a když berete penicilin právě že máte brát mléčné ýrobky nebo-li jogurty
alena
4x
Může se na penicilin pít mleko
David
1x
Dobrý den beru antibiotika penicilin na anginu a za 4 dny mám mezinárodní turnaj v boxu mohu na něj jít bojím se ze se mi něco stane ale je to důležité abych tam se je mi 13 let mám 80kg a měřím 188cmdekuju za odpoved
Chcete zdravě spát? Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.
Zkracující se dny, úbytek slunce i chladnější počasí – to vše může na podzim ovlivňovat naši náladu. Někdy se objeví splín, který dokáže spravit procházka na čerstvém vzduchu nebo den volna strávený s rodinou. Jindy však některé z nás postihne takzvaná sezónní afektivní porucha, která může mít následky mnohem závažnější. Jedná se o typ deprese, který je však někdy kvůli své krátkodobější povaze podceňován.
Když se řekne domácí test, většina z nás si vybaví ten těhotenský. Diagnostické metody jdou ale rychle dopředu a dnes už v domácích podmínkách zvládnete i testy, které dřív dělaly jen specializované laboratoře. Přestože je míra přesnosti u domácích testů vysoká, v případě pochybností se poraďte s lékařem.
Malé tmavé tečky, čmouhy a skvrnky, vlákna či nitky nebo kousky pavučin. Tyto nepravidelné tvary, které se pohybují v zorném poli a znepříjemňují vám vidění, nejsou jen optickou iluzí. S největší pravděpodobností se u vás vyskytly sklivcové zákalky.
Přidat nový komentář