Četla jsem všechny úvahy od vás milé děvčata a musím říct,že neni nic horšího na světě než uvěřit zázračným tbl, vrazit do toho majland a čekat až to zabere. Proč si peníze utracené a za nesmysly nedáte radějí do zeleniny a třeba i permanentky do nějakého fitka. Píšu to z vlastní zkušenosti. Když jsem poprve podlehla reklamě s narafičenou hubenou modelkou a koupila si nejmenovaný přípravek, tak po nějakém čase přišlo zklamání. Tbl ubývaly a kila ne. Pak jsem otočila o 90 stupňu a začala čvičit. Cvičim i doma, i když se sejdeme s kamarádkami ve fitku. Výsledek? Pevný zadeček, břiško a stehna, dobrá nálada. Moje nevýhoda je, že dělám práci kvůli které nemám žádnou pravidelnost. Dělám 12 a pohotovost k tomu, ihned se to také projevilo na mém zdraví. Způsob života - buď ležím, nebo běžím se projevil únavou a také kilama navíc. Ale teď i když je to někdy těžký se přemluvit před službou si jít zacvičit, tak se seberu a jdu, protože vím,že nic jiného mne před kily navíc nezachrání. Totéž radím i vám, a nemusíte se bát,že by vám to zničilo játra,ledviny,nebo snížilo/zvýšilo krevní tlak jako skoro všechny přípravky na trhu. Musíme žít s přírodou a ne proti ni.
Přidat nový komentář