Dobrý den je mi 19 let, často trpím problémy s usínáním a s ním spojenýmy různýmy projevy což mě trápí nejvíce nejčastěji se jedná o třes a záškuby, špatně se mi usíná mám časté obavy z toho, že neusnu a když už usnu tak se brzy budím mezi 3-4 hodinou ranní, ale mám mezi tím třeba i období kdy usnu hned a spím celou noc po dobu i týdne, ale největší problém co mě trápí je ten "pociťovaný" třes před usínání pokusím se to ještě blíže specifikovat : Lehnu si do postele a po 2 minutách kdy ležím v klidu pocítím mírný třes do celého těla, pomalu se stupňuje až je to tak nepříjemné až to se mnou i cukne to trvá cca 10min. Vstanu a jdu si znovu lehnout a to samé se opakuje. Zkusím to ještě 5x a když se mi nepodaří usnout již se dál nesnažím jelikož mi je třes velice nepříjemný. V poslední době mě často bolely nohy a ruce na ruzných místech krátkodobý tlak, který se zhoršoval sezením, trpím ochablým svalstvem okolo páteře a častou bolestí zad, dále svalové záškuby a pulzování do různých částí těla na což mi bylo doporučeno Magne B6, které beru v poměru 1xráno 1xvečer, komorové extrasystoly, které pociťuji, ale nědělají mi žádné obtíže, bušení srdce, které slyším např. když si lehnu nebo v klidu, třes a mravenčení levé ruky a levé tváře před měsícem těžké dýchání což přisuzuji úzkosti. Před cca 3 měsícema motání hlavy spíše závratě, několikrát během dne, vždy krátkodobé trvání 1sec. následně na to mi OL doporučila EEG které bylo v pořádku. Ve škole problémy nemám, neprožívám stresové situace, povahou jsem flegmatik. Prosím Vás o radu , jelikož mi to působí veliké problémy někdy neusnu celou noc cca 1x za 10 dní, 4x jen třeba na dvě hodiny, druhý den vstávám do školy a nemohu vyjít ani schody do druhého patra jak mě vše bolí je mi 19 let a jsem student kuřák do 10 cig. deně. Mnohokrát Vám děkuji za radu. popř. se můžu pokusit ještě nějaké informace upřesnit.
Přidat nový komentář