Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Bile fleky na nehtech jsou hodne casto zpusobeny prilis vysokou hladinou cukru v krvi. Zkuste omezit prisun cukru a mely by zmizet.
Chtěla bych se zeptat , co dělat s bílými skvrnami na nehtech. více ...
Bile fleky na nehtech jsou hodne casto zpusobeny prilis vysokou hladinou cukru v krvi. Zkuste omezit prisun cukru a mely by zmizet.
yves........sladkým to být opravdu nemusí....já tímto problémem trpím také a sladké nejím, necukruji....takže za tím může být jiný zdravotní problém....vynechání potřebných vitamínů....rozhodně je dobré zajít za lékařem a zkusit najít příčinu problému... ...a nakonec...jsou to jen nehty, jsou lidé, co mají závažnější problémy, trápení a bolístky....takže klid :)
Na bílé fleky (obláčky) mi pomáhá vit. B12 / 1000. Mám je jinak celý život, hlavně na nehtech pravé ruky o cca 2/3 víc, ty jsem měla poseté už od dětství. Zinek, vápník, hořčík, klas. cereální strava mi nepomáhá (není u mě příčina ani v nárazech do nehtů, to bych se musela třískat do rukou od rána do večera :-)) B12 / 1000 mi pomáhá spolehlivě, beru cca 2 roky na doporučení lékaře. Bílé fleky pak postupně odrůstají. Mám vyzkoušeno, že musím brát 1x vitamin nejpozději do 3-4 dnů (zpočátku jsem brala každý den), jinak se mi objeví nové : - (. Držím palce všem flekáčům! :-)
Přidat nový komentář