Dobrý den,
sama jsem na lodi jménem hubnutí, takže vím, jak je to těžké, hlídat se, vydržet, vyhýbat se příliš tučným věcem a milión dalších věcí. Problém je, že se všemi těmi tabletkami, nápoji a dalšími super účinnými věcmi, které tady v každé druhé reakci nabízíte, člověk nezmění vůbec styl života, který k tomu nárůstu hmotnosti vedl. Tzn. že sice se tak dá třeba i zhubnout, místo večeře jeden koktejl, pak nějakou tabletku, ale v momentě, kdy se tabletky doberou, snad i klesne váha si po těch brambůrkách nebo čokoládě, kterou si po věčeři dáme to zase stoupne. Proto, pokud se nejedná o cílený úbytek cca 3kg, ale třeba 10, je nutný změnit styl života nebo spíš stravování cíleně a vpodstatě na furt, ne vydržet týden dva a pak se vrátit k původnímu. Mě osobně pomáhá internetový kurz, který dodá nějaké další vědomosti a motivuje mě a pomáhá, když moje vůle selhává a je to řešení, pokud nemáte čas někam chodit. Někdo to zvládne sám, to je na vás, jestli vám stačí podpora kamarádky nebo jste sami silní. Ale nevěřte nikomu, kdo vám bude tvrdit, že to půjde snadno, bez přemáhání, za 2 týdny a budete moct jíst cokoli chcete. Kdyby to bylo tak snadné, proč potkáváme na ulici lidi obézní a internet je plný diskuzí, jak hubnout...
Všem hubnoucím držím palečky, ať se jim daří a mají ze sebe radost.
Přidat nový komentář