Dobrý den, jaký slaný roztok se prosím používá do konvičky na výplach nosu? Kupuje se nebo ho můžu vytvořit doma? Děkuji za odpověď
Vyšetření prostaty, které jsem nedávno podstoupil je běžné vyšetření, které jsem absolvoval bez problém. Po prohlídce u své praktické lékařky , jehož součástí bylo i vyšetření konečníku, jsem byl poslán na urologické vyšetření, protože mi paní doktorka zjistila větší a citlivější prostatu.Je mi 34 roků. Měla strach, aby se nezanedbal nějaký zánět. Na urologii, když jsem si odložil(sestřička mi ponechala jenom tílko) jsem byl položen na gynekologické křeslo a paní doktorka mě nejprve vyzpovídala, jaké nemoci jsem prodělal, potom si oblékla na pravou ruku rukavici a levovou mě prohmatávala břicho a pravvou mi vyšetřovala konečník. Nebylo to nepříjemné, navíc se mi penis ztopořil, měl jsem obavy, abych nevystříknul semeno. Vše dopadlo dobře a paní doktorka i sestřička mě uklidnily, žes se nemám ničeho bát. Potom jsem se oblékl a paní dokotrka na psala zprávu, žr se jedná o přechodné podráždění prostaty. Byl jsem velmi rád, že výsledek byl pozitivní.
Přidat nový komentář