Alergie na chlad propuká hlavně na podzim a v zimě, kdy se vlivem chladného počasí zvyšuje počet těch, které trápí nepříjemné kožní projevy při pobytu v chladném či mrazivém vzduchu nebo po přechodu z tepla do zimy či naopak. Nejčastěji se jedná o zarudnutí pokožky, kopřivku s úporným svěděním, popraskání kůže nebo otoky těch míst těla, která nejsou dostatečně chráněná oblečením.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaký má maltodextrin glykemický index. V tabulkách na internetu jsem našel hodnotu vždy vyšší, než je hodnota pro glukózu. Jaká je tedy skutečná hodnota glykemického indexu maltodextrinu? Pakliže vyšší, než u glukózy, jak je možné, že zásobuje organismus déle energií, než v případě glukózy (jak jste psali ve vašem článku)? děkuji za odpověď
Přidat nový komentář