Dobrý den, jaký slaný roztok se prosím používá do konvičky na výplach nosu? Kupuje se nebo ho můžu vytvořit doma? Děkuji za odpověď
ale zit s clovekem v depresi, to je jeste vic depresivni.
Deprese se může projevovat v myšlení, chování i na tělesném zdraví nemocného. Jak se deprese projevuje v myšlení? Často slyšíme od pacienta, že přemýšlí o ztrátě smyslu života i odvahy žít a poprat se s obtížemi, které ho na cestě životem potkávají. více ...
Seznámila jsem se s mužem, na kterém mi záleží. Občas mívá hluboké deprese pro mě z naprosto nesmyslných situací a já tápu a vůbec netuším, jak se mám chovat a jak mu pomoci.
Dneska je mi lip a s hruzou koukam, jak clanek presne tu situaci popisuje...... Blbe je, ze v depce si neporucis a topis se v tom vsem i kdyz si stotisicickrat reknes, ze je plno dobrych veci na svete a plno lidi ma vetsi potize a musi to zvladnout apod. a nema cenu se tedy utapet ve spatnych pocitech
Je mi pres 40 a jsem po dvou mrtvicich a po operaci praskleho menisku v koleni. Vzdy jsem byla aktivni, vzdy jsem pracovala a rekreacne sportovala. Mam dospele deti,ktere ziji svuj zivot a manzela,ktery je hrozne hodny,ale velmi rad sportuje a ma rad spolecensky zivot. Ja jsem po druhe mrtvici pribrala hodne na vaze,az jsem obezni a mam ochrnutou levou pulku obliceje. Navic chodim o berlich,jen velmi spatne. Mam velke deprese,pripada mi,ze uz tu k nicemu nejsem,ze uz tu nemam byt. Stejne jen porad lezim na gauci a cucim na bednu. Neustale placu uz to neovladam. Rozbrecim se kdykoli a kdekoli. V noci spatne spim. Poradi mi nekdo
Přidat nový komentář