Dobrý den, jaký slaný roztok se prosím používá do konvičky na výplach nosu? Kupuje se nebo ho můžu vytvořit doma? Děkuji za odpověď
Dobrý den, syn 8 let. Měsíc střevní problémy. Průjem, bolest břicha, nevolnost bez zvracení. Dětská doktorka udělala krevní obraz, stěr, ultrazvuk břicha vše v pořádku. Ať dávám Biopron, že se to určitě zlepší. Napadlo mě,jestli to nemá z potravin. Po konzultaci s doktorkou jsem na pár dní vysadila lepek a hned mu bylo líp. Asi po týdnu snědl pečivo a do 3hodin mu bylo špatně a druhý den žlutý průjem. Udělala jsem to ještě jednou. Bez lepku zlepšení po lepku průjem. Ješte mu bylo špatně i po mléku. Říkám to dětské doktorce a ona ať se objednám na alergologii. Tam udělali odběr krve na vše možné. Opět vše v pořádku, lepek i celikalie vyšlo negativně. Před odběrem dietu nedržel. Paní alergo doktorka povídá, že když mu to dělá bez lepku dobře, ať to drží 3 měsíce a pak ať zas zkouším pomalu lepek přidávat. Je to správný postup? Je možné že by byl jen nějak podrážděný a takhle na lepek reagoval? Teď po držení bezlepkove diety trvalo asi týden, než se potíže zklidnili a po 14 dnech už celkem v pořádku. Děkuji za Váš názor. Jana
Přidat nový komentář