Dobrý den. Mám suchý kašel a bolí mě záda. Mám se znepokojovat? Proč nás při suchém kašli mohou bolest záda a oblast břicha?
Tak fakt dík,myslel jsem,že mě tady někdo pomůže....nic
Od Srpna 2006,jsem léčen antibiotiky kvůli opakovanému zánětu hornícj a dolních cest dýchacích.Vždy po měsíci a půl se mi zánět vrátí.Je Únor 2007 a po třetích antibiotikách jsem v Srpnu 2006.Rentgen plic a nosních dutin byl bez nálezu.Jsem po pětinásobném bypassu srdce v roce 1996,důchodce 57 let.Nepotřebuji být nemocen,chci být zdraví,ale jaksi to nejde¨.Co s tím k lékaři se mi nechce,když mi tak dlouho nepomohl.
Na záněty a celkově imunitu mi vyhovuje curenzym - enzymoterapeutický doplněk stravy. Samozřejmě že zánět sám o sobě nevyléčí, ale léčbě napomáhá a preventivně se dalším zánětům můžete vyhnout. Je lepší prevence, pokud na záněty trpíte, než se dopracovat k chronickému astmatu apod.
také mě často bolelo v krku a měla teploty, doktor na ORL mi řekl, že to mám chronické a že se s tím mám smířit, tak jsem se 3-4 roky smiřovalo a až to bylo neúnostné, tak jsem hledala na diskuzích a našla, že bych si měla udělat testy na plicní chlamýdie. Když jsem to řekla u doktora, tak samozdřejmě, že to udělají a že to můžou být ony. Testy byly pozitivní a teď se budu léčit. Jen mě nejde do hlavy, proč si na to člověk musí dojít sám!!
Zdravím ziju v zahraničí a.bohužel antibiotika nedávají jen ma anginu co tedy doporucujete pokud Take trpím chronickymi záněty horních cest dychacich ? Doktor nepomůže.Dekuji
Dlouhodobě užívám, místo klasických antibiotik. Cokoliv na mě leze, nasadím a do tří dnů mám po nemoci.
Vážně jsi spokojená? Mě vadí při užívání klasických ATB musíš brát i probiotika. U Phytoxanu to tak není? Navíc ATB nejsou vůbec přírodní.
Přidat nový komentář