Napíšu vám zde svůj příběh. Krvácení ve stolici se objevovalo postupně a trvalo několik let, než se stalo běžné u každé stolice a posléze i při močení po dosednutí na mísu. Jo, jsem chlap, ale nemám rád očůranou mísu a podlahu kolem.
Už jsem byl docela zoufalý a nepomáhal Hemostop, ani mast, ani čípky. Až jednou mne ani nevím proč napadlo si sednout na mísu šikmo, tzn. o 45 stupňů do strany a potom jsem si tak sedal na mísu stále. Nejdřív to bylo nepohodlné, ale zvyknete si. Už po týdnu jsem pozoroval velmi mírné zlepšení, možná po deseti dnech jsem se dostal do momentu, že byla stolice po dlouhé době bez krve. Postupně se to stále vylepšovalo. Pomalu, stejně jako pomalu to přicházelo, tak to i odcházelo. Ale stále se to lepšilo. Týden po týdnu, měsíc po měsíci. Praktikuji to asi dva roky a krvácení jsem měl naposledy tak někdy před měsícem a bylo to spíše jednorázové "zašpinění".
Je mně úplně jedno, jestli se tomu budou odborníci usmívat a neodborníci to budou považovat za nesmysl, protože to nestojí ani korunu, což je v dnešní době dost podezřelé. Ale možná z deseti pochybovačů to alespoň jeden nebo jedna zkusí a třeba po měsíci, dvou sem napíše, zda pocítil(a) rozdíl.Já netvrdím, že to pomůže všem a při všech podobných problémech, ale u mne to prostě funguje a jsem za to moc rád. Ten pocit jít na velkou a být si na 99% jist, že ve stolici nebude krev je k nezaplacení. Je mně 52 let.
Přidat nový komentář