Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
ahoj, já mám panickou poruchu již rok, já vím možná si říkáte že co to je rok někdo to má i 10 let.. a má s tím větší zkušenosti.. jenomže.. ja jsem o tehle nemoci vubec nevěděla ani jsem nevěděla že vůbec něco takoveho existuje.. když mi bylo 16 otěhotněla jsem pro mě to byl velký šok.. dyt jsem se učila a pro mamu ještě větší.. a jak měsíce ubíhali musím podotknout že to pro mne byli opravdu dlouhé měsíce jelikož den co den jenom samé hádky.. s mámou s přítelem.. kde budu bydlet já chtěla být u mami ale nemohla jsem.. a tak to pokračovalo celích 9 měsícu mého těhotenství každý den hádky.. ja jsem byla taková že jsem v sobě všechno nehávala a potaji jsem kolikrát brečela.. nevím ale myslím si že muj mozek všechny ty starosti naschromáždil a měsíc po mém porodu jako by vybuchl.. přišlo to na mě tak náhle.. zrovna když jsem si šla lehnout nejak v 11 večer.. najednou jsem cítila že se mi zkracuje dech zkoušela jsem zhluboka dýchat ale nešlo to.. snažila jsem se usnout.. ale copak to jde usnout při panickem záchvatu? absurdní.. do toho mě nutil přítel že to nic není at to zaspím.. jenomom že se začali přidávat další příznaký.. celá jsem hořela ale po rukách mi šel mráz... vnitřní chvění.. motání hlavi a ta bolest hlavi byla nesnesitelná.. šla jsem ven před barák jestli to bude lepší na čerstvím vzduchu ale ono ne bylo to ještě horší bylo mi na omdlení.. ten pocit když jsem se cítila tak bezmocně.. jako bych to nebyla já.. panický záchvat jsem měla 7 hodin v kuse.. dokážete si to představit? už jsem to nemohla vydržet a tak jsem si zavolala záchranku.. a upřímně.. lituju toho.. uplně zbitečné.. ibalgin na bolest hlavi jsem si mohla vzít i doma no ne? ani oni nevěděli co semnou je.. druhý den jsem šla k psycholožce.. promluvila si o tom semnou a věřte nebo ne cítila jsem se o trošku líp.. když jsem to mohla někomu říct.. co se mi všechno stalo.. a tak mi nasadila prážky.. sertralin.. zabírá až tak po měsíci.. ale výsledek užastnéj.. cítila jsem se o dost líp.. a tak ho beru až doted.. neříkám že prážky jsou dobrý.. ale uklidnej vás.. tuhle psychickou poruchu musíte porazit sami.. ja vím je to hodně těžký.. ale musíte si sami říct jako to dělám kolikrát jenom já ale co nic mi není je to jen v mé hlavě.. a nebudu se řídit podle toho.. začněte třeba rychle poslouchat nakou hudbu.. tančit.. jít ven aby vás to nedostihlo. jinak přeju všem aby se z toho brzy dostali :)
Přidat nový komentář