Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Ahoj tak jsem se náhodou dostal na tyto stránky a co tu čtu mě dost vyděsilo. Mám deprese a panický ataky 8 let jedná se o fyzické deprese nemoct se nadechnout a bušení srdce.Takže jestli máš brnění rukou, bušení a píchání u srdce s bolestí na hrudi,pocení, třes a chvění se,pocity na omdlení, návaly horka a zimnice?Tak se Vám pokusím popsat co jsem zjistil a můžete to zkusit jen pro tyto typy úzkostí. Každopádně lexaurin, neurol atd. to jsou nejtěžší svinstva co do sebe cpete. Takže pokud budete brát tohle tak skončíte vážně v blázinci jako tak slečna co píše přede mnou. Tyhle preparáty jsou pouze zklidňovací, ale neléčí mají se používat !!! pouze!!! na přechonou dobu než zaberou léky. Takže at se budete cpát jakkoli dlouho stejně se z tohodle kolotoče nedostanete věřte mi vím to moc dobře. Takže moje rada zní navštivte lékaře a nechte si udělat komplexní zdravotní prohlídku a pokud projde vše OK tak Víte, že je to jen psychyckým rozpoložením.Už jen tento pocit, že jste zdraví Vás možná trochu uklidní, ale je to jen na chvíli. Základem je zajít k psychiatrovi a k psychologovi každý Vám pomůže, ale každý nějak jinak. Psychiatr je doktor naprosto k ničemu je to je zdroj dostupných oblbováků jinak Vám nepomůže nic neporadí jen dá recept a mazej .Takže Vám musí předepsat oblbovák + lék, např. neurol (oblbovák) + cypralex (antidepresivum lék). Vy se musíte léčit, protože pokud tak neuděláte budete totálně zavislý na oblbováku , ale tyhle depresivní stavy budetem mít do konce života nebo do doby než se tomu postavíte jak Vám tu píšu. Takže jestli se z toho chcete dostat přemocte ten stud jit k psychoušovi a to co nejdříve, protože u něj stejně skončíte, ale čím dřív tím lepší bude léčba. Takže na každého nefungují všechny antidepresiva pozitivně každý je jiný a pomůžemu něco jiného. Já vyzkoušel Remood (spokojenost) pak další dva léky ty jsem ale vyhodil protože jsem měl hrozny stavy. Pak jsem přešel na cypralex. takže tyhle preparáty začínají fungovat až za cca jeden měsíc braní ten měsíc byjste měli brát ty neuroly. Jestli ty léky nezaberou do měsíce a půl tak pro Vás nejsou vhodné. Ten neurol by se měl brát po tom měsíci léčby jen v akutních případech jinak na něj kašlete. Já změnil tolik léků protože jsem neskutečně nezodpovědnej člověk, tu první terapii s Remodem jsem měl 3/4 roku a když skončila to byla náááádhera jako bych se znovu narodil žadný psycho nic nikde nikdy prostě super. Jenže ja začal pařit , ale fakt hodně po nocích jsem lítal po barech a zase kouřil trávu a sešel se rok s rokem a najednou šup a byl jsem v tom znovu. POKRAČOVÁNÍ DÁLE NEVEŠLO SE TO DO 5000 ZNAKŮ
Přidat nový komentář