Dobrý den, jaký slaný roztok se prosím používá do konvičky na výplach nosu? Kupuje se nebo ho můžu vytvořit doma? Děkuji za odpověď
Holterův monitor to je to samý jako ten domácí hlídač?
Vyšetření Holterovým monitorem měří tlak nebo srdeční aktivitu po celý den a noc. Vyšetření je možno provádět jako pulsní vyšetření nebo tlakové vyšetření. více ...
Holterův monitor se dává na pozorování lidem asi na dva dny, potom se člověk dostaví domů a doktor si z přístroje všechno načte. Nosí se to na těle. Kdežto domácí monitoring spolupracuje už s defibrilátorem nebo kardiostimulátorem, do nemocnice se chodit nemusí a data se přenášejí samostatně.
Rozumim tomu teda dobře, že kdyby jsem měl stimulator, tak by jsem nemusel na kontroly? To mi připadá uhozený. Ty lidi jsou přece o hodně nemocnější.
Ano, to je pravda. Ale v tomto případě neznamená nechodit do nemocnice nebýt po dohledem. Domácí monitoring všechny údaje o stavu kardiostimulátoru posílá až k lékaři, který si je vyhodnotí. Takže toktor všechno ví, jenom se k němu nemusí ten kardiostimulátor "nosit".
Můj muž tento přístroj má v užívání už 7 měsíců. Lékař mu na základě načtených dat přeprogramoval budíka a od té doby se cítí jako mladík :)).
dobry den uz jste mel taky holtera? mereni talku kdy vas lekar pozval do cekarny nasadil ten pristro a sel ste domu me jo al e problem byl ze mi pak pristro zcal blbnout ze mi to zaclo merit vyfouklo se to a napsalo to bar nevedela sem co s tim tak hodinu to bylo takhle tak sem t o vypla zapla a slo to a apk zase kdyz to merilo ak po druhe tak sem vypla zapla prosim kontaktujte me naemail: [email protected] co to znamena to bAr
Přidat nový komentář