Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Holterův monitor to je to samý jako ten domácí hlídač?
Vyšetření Holterovým monitorem měří tlak nebo srdeční aktivitu po celý den a noc. Vyšetření je možno provádět jako pulsní vyšetření nebo tlakové vyšetření. více ...
Holterův monitor se dává na pozorování lidem asi na dva dny, potom se člověk dostaví domů a doktor si z přístroje všechno načte. Nosí se to na těle. Kdežto domácí monitoring spolupracuje už s defibrilátorem nebo kardiostimulátorem, do nemocnice se chodit nemusí a data se přenášejí samostatně.
Rozumim tomu teda dobře, že kdyby jsem měl stimulator, tak by jsem nemusel na kontroly? To mi připadá uhozený. Ty lidi jsou přece o hodně nemocnější.
Ano, to je pravda. Ale v tomto případě neznamená nechodit do nemocnice nebýt po dohledem. Domácí monitoring všechny údaje o stavu kardiostimulátoru posílá až k lékaři, který si je vyhodnotí. Takže toktor všechno ví, jenom se k němu nemusí ten kardiostimulátor "nosit".
Můj muž tento přístroj má v užívání už 7 měsíců. Lékař mu na základě načtených dat přeprogramoval budíka a od té doby se cítí jako mladík :)).
dobry den uz jste mel taky holtera? mereni talku kdy vas lekar pozval do cekarny nasadil ten pristro a sel ste domu me jo al e problem byl ze mi pak pristro zcal blbnout ze mi to zaclo merit vyfouklo se to a napsalo to bar nevedela sem co s tim tak hodinu to bylo takhle tak sem t o vypla zapla a slo to a apk zase kdyz to merilo ak po druhe tak sem vypla zapla prosim kontaktujte me naemail: [email protected] co to znamena to bAr
Přidat nový komentář