Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
jestli si obličej čistíš jenom večer tak je to chyba.musíš tak třikrát denně minimálně teda podle toho jak hodně máš mastnou pokožku.mě osobně pomáhá čistící pleťová voda aknelot a ani neni moc drahá.kup si peeling od garnier můžeš si z toho totiž udělat i min.jednou týdně masku,protože to je peeling i s gelem dohromady a je to fakt dobrý.to používej každý den!taky by stálo za to si koupit nějaký pletový hydratační krém.taky neuškodí čistící gel a já osobně ze zkušenosti můžu doporučit gel z mrtvého moře!!!a někdy když furt cejtim ty bakterie a mastnotu na obličeji tak se naseru a umyju si plet jenom obyčejným mýdlem:).ten smeje všechny nečistoty akrát si dej bacha si po něm neměl obličejmoc suchej tomu právě zabrání ty pletový krémy.no taky si můžeš kooupit nějaký bylinkový čaj na akné nebo prostě na čištění organismu.nejez moc tučná a mastná jídla,pij hodně vody a vyzkoušej zinek a chrom v tabletách.výsledek nebude hned musíš počkat minimálně dva měsíce než to bude fakt lepší,ale když ti to nepomůže tak si zajdi k dermatologovi.tak hodně štěstí!!!a žádný vyčištění nevydrží měsíc takže kosmetička jepodle mě na nic
Přidat nový komentář