Dobrý den, jaký slaný roztok se prosím používá do konvičky na výplach nosu? Kupuje se nebo ho můžu vytvořit doma? Děkuji za odpověď
Sporanox!!!- jediný co mi opravdu pomohlo asi po 9 měsíčním boji bylo dát si předepsat u gyn SPORANOX (doplatek je minimální). Zkoušela jsem všecno (mastičky, výplachy, krémy, dietu na prd). Jsou to pilulky který odstraní ty zárodky kvasinek a nepotlačují jen příznaky jako mastě atd. Akorát je jejich působení delší - brala jsem je a až asi po 6 týdnech (po další menses) se dostaví výdledek takže vydržet-brát a pak jsem měla konečně pokoj. A už je to 5 let a pohoda i když beru občas ATB. Rozhodně kdo o nich neví doporučuju. Mě o nich taky řekla až kamarádka-gynekoložka mě 6 měsíců léčila kdečím a tohle mi nechtěla předepsat(už si ani nepamatuju proč)-tak jsem změnila doktorku a bylo to. Jediný co je že musíte mít jaterní testy ok. VELICE HOLKY DOPORUČUJU protože jinak je to s kvasinkama boj neúnavnej. Eva P.S: Nebojte se kdyžtak změnit doktorku protože já kdybych furt poslouchala tu svoji jako oslík tak dotěď trpim kandidou. Mě tohle opravdu pomohlo a nestálo to žádný prachy.pa
Přidat nový komentář