Dobrý den,
můj problém je nespavost.Mám dvě děti(5let a 1,5).
Začalo to u prvního dítěte,když jsem v devatenáctém měsíci přestala kojit a malá začala spát celou noc.
Nemohla jsem ani usnout a třeba jsem vůbec celou noc neusnula.Dlouho jsem to řešila sama,bylinkama a kdo mě co poradil.Někdy to bylo lepší pak zase horší.Nakonec jsem musela ke své obvodní lékařce,a ta mi napsala prášky na spaní.Ale po delší době,už mi je pochopitelně nechtěla dávat,A zase tu byl problém.Nakonec jsem navštívila psychiatra,který mi dal antidepresiva.To mě pomohlo,tak napůl.
Ale chtěla jsem mít ještě jedno miminko,tak jsem je po poradě s psych.pomaalu vysazovala.
Zdálo se mi to celkem dobré.A pak jsem othotněla.Při těhotenství to se spaním nebylo nc extra,aale šlo to.Po porodu,a během kojení jsem spala dobře,i když jsem vstávala v noci často.
Do 15měsíce jsem kojila.Jen mě začal maalý spát celou noc,už to začalo nanovo,ale jiným zbůsobem.
Jednou v noci ně vzbudil hrozný tlak v hlavě a bylo mě strašně špatně.Myslela jsem,že umřu.Nejdřív jsem myslela,že jsem něco špatného snědla,ale opakovalo se to skoro každou noc.Tak jsem navštívilla svoji lékaařku.A ta ni po vyšetření sdělila,že je to vše psychika.Tak opět chodím k psych.a ta mi dává antidep.a stejně nespím,tak ještě prášky na spaní.Jinak nám rodina funguje,tak nevím proč nemůžu přirozeně usnout.Jestli máte někdo podobný problém napište nebo pora´dte.Jana
Přidat nový komentář