Blížící se Velikonoce připomínají význam a úlohu vajec nejen z hlediska tradic, ale také z hlediska nutričního. Vejce jsou jedněmi zatracovaná díky obsahu cholesterolu, jedněmi vyzdvihovaná díky obsahu vitamínů, minerálních a dalších látek. Jak je to tedy s vejci ve vztahu k naší výživě a cholesterolu skutečně?
Mé babičce je 70 let a dlouho se léčila na vysoký krevní tlak a cukrovku. Dvakrát musela do nemocnice. Krevní cukr jí kolísal mezi 7 a 11 mmol. Brala denně 8 léků a musela hodně omezit svůj jídelníček. Pak jsem jí nabídla bylinné produkty české společnosti v Brně, užívala je a když po 2 měsících šla na kontrolu do nemocnice, překvapení bylo veliké! Tlak měla v normě, cukr klesl na 4,5 mmol a lékař jí snížil dávky léků. Teď se cítí vitálnější a plná života. Mohu Vám také pomoci :-). Napište mi: chaloupkovamichala@gmail.com
Přidat nový komentář