Jedna vec mi tu vadi: ten pristup, ze se dite bude branit a hodi se dalsi dospely, aby jej podrzel - to mi strasne pripomina situaci na detske pohotovosti a odebirani krve - nas prcek z toho mel trauma a bal se doktoru nekolik mesicu. Krev mu brali vickrat a je to o pristupu - dite neni nepritel ani tupa bytost! Strasne mi tu chybi pohled detskeho psychologa. I ryma je projev psychiky.
Asi jsme jini: kazdy se nam divil, ze se prcek u Vojtovy metody smeje a nerve jako tur, ze si uz ve 3 mesicich rekl o kapicky do nosu apod. Dite je na stejne lodi jako my!!!
Co se tyce clanku - nesouhlasim: podpirani hlavy? neni zdrave a dite se v noci hybe, nefunguje (dejte pod postel par knizek, at je zvysena=naklonena rovna plocha
- dale: nedoporucit odsvacku v kombinaci doporuceni vytirani tamponkem vchod do cumaku mi prijde min. diskutabilni: uz si autor predstavil 22h vecer a mesicni dite s ucpanym nosem? nepredpokldam, ze odpoved bude: jedte okamzite na pohotovost. A presto se to musi resit rychle: novorozenec napr. neumi dychat pusou.
-dale: hlavu zvracenou?! podlozena zada posltarem?! Videl autor clanku nekdy dychaci trubici koejnce? ma tloustku asi jako malicek dospelaka: jen trochu zvratite hlavu tak malemu diteti a dusi se shruba stejne jako kdyz ji ma pritlacenou na prsa - nedivim se, ze se takove dite brani!
Navic u clanku, tkery se podrobne zaobira zpusobem kapani do nosu me prekvapuje, jak povrchne se venuje tak citlive veci, jakou je aromaterapie! U kojencu je potreba dat velky pozor na aormaterapii. Funguje - bezesporu, Ale velmi zalezi na vyberu a zpusobu pouziti ucinnych latek!
Nevim, proc si beru takoveto bezduche a spis strasici a skodici clanky tak osobne, snad proto, ze i jako laik po par minutach googlovani a jednom diteti vidim, jak je clanek zbytecny a snad taky proto, ze jako prvorodicka jsem byla diky temto clanku zmatena a vystrasena a vlasntimu diteti jsem mockrat mohla pomoct lip, kdybych si nenechala namluvit obdobne hovadiny (stale plati, ze clanek obsahuje i zajimave myslenky - nic neni jenom cerne).
Přidat nový komentář