Dobrý den, jaký slaný roztok se prosím používá do konvičky na výplach nosu? Kupuje se nebo ho můžu vytvořit doma? Děkuji za odpověď
Užíval jsem přípravek se Serenoa Repens. Prodávaný v lékárně. Podle příbalového letáku neškodný, maximálně prý může způsobit zažívací potíže. Po necelém roce užívání se dostavily 1/Zažívací potíže 2/Průjmy 3/Zrychklený tep - 90 - 100/min v klidu 4/Vyšší horní hodnota tlaku až 160 5/Ztráta erekce Začal jsem, kvůli ztrátě erekce pátrat na netu po Serenoa - užívá se totiž při zvětšení prostaty. A z naprosto "bezpečné rostliny mne začalo lehce mrazit. www.camline.ca Professional Review: Herb & Supplements Saw Palmetto Hypertension, Musculoskeletal, Sexual dysfunction, Allergic Dermatitis, Hematologic, Protracted Cholestatic Hepatitis, Anti-androgenic drugs have been reported to cause hepatotoxicity (10B). Since studies have shown saw palmetto to contain anti-androgenic activities (61-65), saw palmetto could potentially be hepatotoxic. Může kromě u mne zmíněných problémů podle některých klinických studií způsobit až infarkt či selhání srdce, poškodit játra a slinivku
Přidat nový komentář