Dobrý den, mám problém s olupováním kůže na chodidlech, nejčastěji mezi prsty. Doporučíte mi nějaký krém?
Více se dočteš na diskusi o řádek výš nad tebou. Názav Úzkost , deprese 6 příspěvků. Ilona
Zdravím všechny-ahojky.Mám dotaz,jaké má kdo zkušenosti s Citalexem?Po všech možných vyšetřeních,ktará jsou negativní mi byla neuroložkou stanovena diagnoza-panicka ataka a anxiosně depr.syndrom.asazen mi byl právě Citalec,tento týden 1/2tbl.ráno a po týdnu na 1tbl. denně.K tomu ještě Cinarizin-1tbl.večer,ale ten jsem včera večer nevzala,jelikož mi přišlo,že sem strašně utlumená,jen bych mohla spát.Ráno opět bušení srdce,pocit na omdlení,motání hlavy.Vzala sem jen půlku Citalecu,jak mám předepsáno a zkusila sem nevzít Cinarizin.Zdá se mi,že i po Citalecu sem ospalá,ráda bych věděla,zda-li je to po něm.Troch mě divně tlačí jakoby ze spoda do hlavy a sem malátná.Již od poloviny listopadu jsem na neschopence,léky beru necelý týden.Nevíte někdo,kdy se toho všeho konečně zbavím.Je to strašný,nic mě netěší i vaření a běžná domácí práce mi dělají problémy.Díky moc za odpovědi.
Přidat nový komentář