Dobrý den, jaký slaný roztok se prosím používá do konvičky na výplach nosu? Kupuje se nebo ho můžu vytvořit doma? Děkuji za odpověď
přala bych se zeptat jestli se da nějak lečit.
Ve svých 28 letech jsem měla epileptický záchvat - prvně v životě. Přitom si myslím, že žiji zdravě: nekouřím, nepiji, dodržuji životosprávu, cvičím. Z čeho jsem to mohla dostat? Je to nervového původu? Nemyslím, že mám nervové problémy. Dostala jsem antiepileptika - timonyl 300. Zůstanou mi nějaké trvalé následky? Myslím, že po záchvatu mám totiž mírné výpadky paměti. Vladana více ...
Nejhorší je na epilepsii ,že rozbije celý společenský,rodinný ,pracovní život. Stačí být st. zaměstnancem a jste na dlažbě.Nedej Bože chtít řídit mopeda.To samé, udržujte paniku ,u lidí pojídajících léky s 10 lety bez záchvatu.Pak stačí cukrovková nevolnost,nízký tlak a už je zase důvod k hospitalizaci.Jednou je škatulka padoucnice a je konec se vším.Nikdo to neléčí, jen se to udržuje.Uzavřené kolečko s kterého není možné vystoupit.Obvoďák se vás rád zbaví a neurolog jen udržuje nemoc.Přitom vyšetření na více klinikách v mém případě ŽÁDNÉ ohnisko nikdy nenajdou.Záhadné.
Přidat nový komentář