Již delší dobu jsem měl problémy s průjmy a následnou velkou bolestivostí konečníku.( předpokládal jsem hemoroidy ) Svěřil jsem se kamarádovi -lékaři a následovaly vyšetření- gastroskopie a rektoskopie ! Obě vyšetření jsou nepříjemná, ale chci se zastavit o bodu "Vyšetření konečníku", kde někteří autoři článků píší, že vyšetření je nebolestivé !? Opak je ale pravdou!! Při prvním vyšetření rukou jsem málem utekl doktorovi po zdi jako Spiderman.
Při rektoskopii to bylo jen o chlup lepší, použil mast, ale v první moment jsem viděl všechny svaté !! Po zavedení kovové trubice už to bylo lepší. Ale i tak říkám, že raději zubař než vyšetření konečníku. Byly zjištěny hemoroidy II. stupně, teď beru léky a čípky. Je děsné, že v době moderní techniky a vědy, člověk u lékaře trpí jako oběť sadistického maniaka. když Vás bolí zub, tak vám dají injekci a je klid, zde se nic takového neděje. Pak vám ještě internista řekne: "Buďte rád, že jste u mne, chirurgové by vás rovnou natrhli !!! Tak nevím ???!!!
Přidat nový komentář