Zaplať pánBůh že do toho jsem nešel podle všeho by to byl můj konec.. slaboši nejste, ve skutečnosti to vůbec není vaše vina, bez ohledu na to co kdo říká, já znám pravdu, ta mě osvobodila, a pokud má mít za vás někdo vinu, tak ti co vám ji přikládají v první řadě! Přitom je to tak prosté, ale člověk se rodí sice s očima, ale do dospělosti oslepne, je to všechno s cílem vytvořit z vás apatického primitivního na slovo poslušného celoživotního otroka, který zajistí další otroky, a ještě vás po celý život vytěžují všemožnými nesmyslnými poplatky, nemocemi apod.. ve skutečnosti podvědomě rezignujete, podvědomě tušíte, že to stejně nemá cenu a nejste daleko od pravdy, každým dnem jste tomu blíž.. A teď zpětná kontrola: Budiž tedy, vyhrabali by jste se z toho a co dál ? Seženete práci, partnera, vemete hypotéku uděláte děcko a jste v ryti víc než teď, tohle si nikdo neuvědomuje, a já říkám pořád lepší se ufetovat, než v nevědomí zotročen vytvářet další otroky.. Co mi na tohle kdo řekne? Jaký psychiatr co ? Tady jsou všichni chytří jak rádio. Přitom realita je tak chladná a krutá a likviduje nás ve velkém, Bohužel, poděkujme, komu nebo čemu vlastně? Já došel mnohem dál, a opravdu nemůžu za to že pravda je jaká je a myslím že až do skonání společnosti bude pořád kvůli své bizarní podobě nepředatelná vysvětlitelná. Už teď drtivá většina lidí tento komentář nečte z neschopnosti udržet pozornost. Nedostatku energie, nechuti...atd.. Je velmi, velmi smutné kam jsme došli, i přes miliony těchto komentářů, a všemožných varování.. jsme hlupáci, všichni stejní, dokud člověk nepochopí co má jakou cenu, jsme odsouzeni k sebezničení... Já dobrovolně nežiji, na protest, celý život jsem obětoval nalezení pravdy, trvalo to dlouho ale výsledek je naprosto fenomenální.. přesto celkem k ničemu jelikož na pravdě se nic nezmění teda né pokud to nebude obrovské a nepřehlédnutelné.. Jediné co mi dává důvod žít, je jakési světýlko doutnajícího vajglu naděje, v podobě toho že co jiného tady s tím dělat abych si nezmrvil duši ... šířit pravdu, dělá to divy, doslova to hýbe světem, párkrát se ke mě dostal výsledek a je to podobné efektu motýlích křídel, a tohle co se právě děje je to o čem píšu, tento komentář píšu v tuto dobu, né z vlastní vůle, nemám tušení pro koho, nebo co se bude po napsání dít.. ale to už jsem toho zase napsal přespříliš. To zas budou laici či odborní zdeformovanci giagnostikovat a dělat se chytří. Já jsem bezpečně při smyslech. I přes to že znám pravdu a řekl bych o hodně větší kus než 95% z vás, což je výkon, stejně tak vyrovnán.. A to přes drtivé faktum, že podle všeho bych měl být už dávno mrtvý, v lepším případě hodně škaredě nemocný..přesto den o de dne zdravější, čílejší, skoro to vypadá že přímo úměrně šíření pravdy, že by další pozitivní efekt? Nemám slov.. A to jsem býval ten největší nejtvrdší ateista a skeptika jakého by jste mohli potkat. Hold pravda dělá skutečně divy.
Přidat nový komentář