Dobrý den, jaký slaný roztok se prosím používá do konvičky na výplach nosu? Kupuje se nebo ho můžu vytvořit doma? Děkuji za odpověď
Je žvýkání lístku Ginko biloba škodlivé ?
Životnost i správná funkce většiny tkání našeho těla je podmíněna jejich dostatečným prokrvením. Pokud není tato podmínka splněna, dochází k zhoršování jejich funkce. více ...
Nevím, jestli je žvýkání ginkolístků škodlívé, spíš ne…ale já osobně se přikláním k doplňku stravy GinkoMax lecitin, který působí dobře na paměť, prokrvení končetin a díky lecitinu také na snížení cholesterolu.
Je fakt, že jsem si to nepřipouštěla, ale poslední dobou mě dcera říkala, že pořád na něco zapomínám. Hodně jsem o tom četla a rozhodla se, že vyzkouším GinkgoMax z lékárny. Dobře jsem udělala . Pomáhá a když se mě děti ptali, co chci na narozeniny, měla jsem aspoň vymyšlený dárek :)
Taky souhlasím. Mě ginkgomax s lecitinem pomohlo přesně, jak píšeš- působí dobře na paměť a taky mě hodně ulevilo od ledových noh, které mě trápily hlavně v noci.
Přesně tak. Taky, hlavně nad ránem jsem tímto trpěla a vždycky jsem se musela zvednout pro ponožky.. teď už to neřeším a s toou pamětí to je taky konečně už lepší :)
Já jsem moc spokojená s Ginkgomax s lecitinem. balení není drahé a navíc člověk něoc pro sebe dělá, takže skvělé!
Přidat nový komentář