Dobrý den, jaký slaný roztok se prosím používá do konvičky na výplach nosu? Kupuje se nebo ho můžu vytvořit doma? Děkuji za odpověď
Příspěvek byl odstraněn administrátorem diskuse z důvodu porušení Pravidel diskuse Ordinace.cz.
Speciální gymnastika je základem účinné prevence a léčby náhlého úniku moči. více ...
Elison je jednička. Díky němu můžu vyrazit zase na nějaký výlet nemusím řešit vložky, nebo hledání wc.
Ty jo, tak to je pro mě novinka, já myslela, že na inkontinenci jsou jen kegelovy cviky, o tomhle jsem nevěděla, ale ono je to asi všechno tak nějak podobné. Já teď hledám spíš něco méně náročného. Sama jsem inkontinencí trpěla před dvěma roky, když jsem čekala dcerku, ale po porodu jsem se toho právě díky pravidelnýmu cvičení do půl roku zbavila. Brala jsem tehdy ještě dýňový tablety jako doplněk stravy, ale jinak žádné léky. Jenže teď se mi svěřila má 75-ti letá maminka, že má stejný problém (akorát, že v jejím případě půjde nejspíš o jiný druh inkontinence, ale ono je to asi jedno) a nejsem si jistá, že zvládne některé ty náročné cviky – nevíte o nějakým cvičení na inkontinenci pro starší lidi? Maminka už hodně špatně chodí, trpí na klouby a na záda, takže to musí být opravdu nenáročné.
Přidat nový komentář