V poslední době mám náhlé potřeby močení, které vzniknou během 15-20 minut. Většinou není problém si odskočit, ale když dobíhám na WC stává se to nesnesitelné. Před měsícem jsem byla s kolegy z práce odpoledne na malé oslavě narozenin, vypila jsem asi tři deci vína, na což nejsem zrovna zvyklá a při příchodu domů jsem měla silné nucení, jenže při odemykání bytu jsem se pomočila. V životě se mi to nestalo. Sváděla jsem to na alkohol, ale minulý týden jsme měli nějaké firemní jednání, samozřejmě jsem pila jen kávu, po něm mi šéf nabídl odvoz domů, svolila jsem, bylo to dost vyčerpávající, ale při cestě jsem dostala silné nucení. Protože to bylo blízko naší firmy, řekla jsem mu, aby jel tam, že musím ještě něco zařídit. Vyhověl mi. Když jsem vystupovala z auta, bylo mi úplně špatně. Doběhla jsem k výtahu, ale než přijel, pomočila jsem se. Prostě jsem to vzdala, nešlo to udržet. Zjistila jsem, že klíče od kanceláře jsem nechala v autě. Byla jsem pěkně oblečená, šaty, silonky, lodičky, a teď celá mokrá. Šla jsem hodinu pěšky domů, nikdy na ten trapas nezapomenu, určitě si toho museli lidi odpoledne všimnout. Prosím vás může mi někdo říci, jestli je normální, aby se dospělý člověk pomočil? Mám se někde léčit, nebo může se to stát? A to 2x po sobě. Mám hrůzu, že to zase někde na mne přijde a dostanu se zase do strašné situace. Prosím poraďte mi někdo z ordinace.
Přidat nový komentář